Azize neden yok? (10 Aralık Salı)

Azize neden yok? (10 Aralık Salı)
Yeni dizi Azize 10 Aralık Salı günü neden yayınlanmadı? Azize neden yok? 10 Aralık Salı günü yayınlanmayan Azize'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Azize neden yok? 10 Aralık Salı Azize dizisi neden yayınlanmadı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 10 Aralık Salı günü yayın akışında neden yok? Azize dizisinin yeni bölümü yani  4. bölümü 10 Aralık tarihinde yayınlanmadı? Azize Yeni bölümü (4. bölüm) ne zaman yayınlanacak? işte detaylar.

Azize neden yok?

Türkiye'nin başta gelen yapım şirketlerinden olan Süreç Film imzalı yeni dizi Azize'den kötü haber geldi. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Yeni başlamasına rağmen çok sevilen dizi için akıllara 'Final mi yapıyor?' sorusu geldi. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Selen Öztürk, Ufuk Şen, Tugay Mercan, Cenk Kangöz, Efekan Can, Mustafa Avkıran ve Orhan Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü Kanal D'nin internet sitesindeki yayın akışı listesinde görünmedi. 10 Aralık 2019 Salı günü Azize'nin yerine ilk bölümü ile ekranlara gelecek Hekimoğlu'nun yer aldığı görüldü. Peki Azize'nin yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Hekimoğlu'nun yerine geçmesi ile Azize hangi güne taşındı? İşte yeni dizi Azize hakkında merak edilenler..

Azize dizisinin yayın günü değişti!

Kanal D ekranları yeni sezonda birbirinden iddialı dizileri ile gündemi salladı. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Azize dizisi de bunlardan biri. Oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicinin daha ilk bölümünden dikkatini çekmeyi başardı. Buğra Gülsoy ve güzelliği ile dillere destan oyuncu Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Azize, İstanbul’un tanınan mafya ailelerinden biri olan Alpanlar tarafından ailesi öldürülen Melek, şimdiki adıyla Azize’nin intikam hikayesini konu alıyor. İzleyicinin her hafta yeni bölümünü heyecanla beklediği Azize dizisinin yayın günü değişti. Bunun nedeni ise 10 Aralık Salı akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına merhaba diyecek Hekimoğlu dizisi oldu. Hekimoğlu dizisinin reyting oranlarını korumak için Salı gününe alan Kanal D, Azize dizisini de Perşembe gününe aldı. Bakalım Azize dizisi yeni yayın gününde nasıl bir performans sergileyecek. 10 Aralık Salı günü yayınlanması beklenen dizinin yeni bölümü 12 Aralık Perşembe günü izleyicisi ile buluşacak.

Azize Dizisinin Reytingleri (Total)

  • 19 Kasım 2019 Salı = 3,85
  • 26 Kasım 2019 Salı =3,95
  • 3 Aralık 2019 Salı = 3,49
08-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler