Aşk Ağlatır izleyicileri şokta Show Tv Aşk Ağlatır için final kararı mı aldı?

Aşk Ağlatır izleyicileri şokta Show Tv Aşk Ağlatır için final kararı mı aldı?
Sevilen dizi Aşk Ağlatır'da şok gelişme. Show Tv, Aşk Ağlatır için final kararı mı aldı? Aşk Ağlatır hakkında tüm detaylar haberimizde...

Dizi dünyası son günlerde şok gelişmelerle sarsılıyor. Televizyon dizileri arasında yaprak dökümü devam ediyor. Show Tv'nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır'da reyting kurbanı oldu. MF Yapım tarafından projesi sürdürülen Aşk Ağlatır 14 bölüm yayınlandıktan sonra reytinglerde istenilen hedefin tutturulamaması sebebiyle final yapma kararı aldı. Eylül ayında yayına başlayan ve sezona oldukça iddialı bir giriş yapan dizi şiddet dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çekmişti fakat bu ilgi uzun sürmedi. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aşk Ağlatır dizisi16. bölümde final yapacak. Sezona iddialı giriş yapmasına karşın istenilen izlenme oranına ulaşmayan dizi için geri sayım başlamış oldu.

Aşk Ağlatır'da şok final kararı

Aşk Ağlatır dizisi "Love That Makes You Cry" dizisinden Yelda Eroğlu tarafından uyarlanarak senaryo haline getirilmişti. Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın olduğu dizide İstanbul'a gelip tek başlarına hayat mücadelesi veren gençlerin hikayesi anlatılıyordu. Pazar akşamları Show Tv'de yayınlanan Aşk Ağlatır'da gençlerin vicdan ve aşkları arasında kalması ve bu durumdan kaynaklı yaşadıkları çatışmalar konu edinilmişti. Reyting kurbanı olan dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yanısıra Yağızcan Konyalı, Eda Şölenci, Oktay Çubuk, Deniz Altan gibi isimler yer alıyordu. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kurşun, Sevgili Geçmiş, şimdi de Aşk Ağlatır...

Televizyon dizilerinin en büyük kabuslarından biri istenilen reyting oranlarına ulaşamamaları oluyor. Genellikle televizyon kanalları yapım şirketleriyle 7-13 bölüm arasında anlaşma yaparak reyting durumlarına göre anlaşmalarını güncelliyorlar. Son günlerde birçok dizinin reyting kaynaklı final yapma kararı alması da oldukça üzücü. Son bir haftada sezona oldukça iddialı giriş yapan dizilerden Star Tv'deyayınlanan Sevgili Geçmiş, Show Tv'de yayınlanan Aşk Ağlatır final kararı alırken, Fox Tv'de yayınlanan Kurşun da ekranlara veda etmişti.

Aşk Ağlatır'ın 13. bölümünde neler oldu?

Aşk Ağlatır'ın 14. bölümündeYusuf, Ada ile arasında engeller ortadan kaltığın için mutludurlar ancak Rüzgar'ın adayı alıkoyması bir anda tüm dengeleri bozdu. Ada için karşı karşıya gelen ve birbirerine silah doğrultan Yusuf ve Rüzgar arasında patlayan silah Rüzgar'ı yaralarken Yusuf ise hapishaneye gönderilir. Hapse giren Yusuf ise içerde Rüzgar'ın adamları tarafından ağır yaralanır. Bu fırsatı kaçırmayan Rüzgar Ada'ya Yusuf'un hayatına karşılık kendisiyle evlenmesini teklif eder. Heycanlı bir senaryoya sahip dizinin nasıl final yapacağı merak konusuyken, dizinin, 16. bölümde yani 22 Aralık 2019'da ekranlara veda edeceği öğrenildi.

10-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar