Furkan Andıç ve Miray Daner’den Kötü Haber Geldi

Furkan Andıç ve Miray Daner’den Kötü Haber Geldi
TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi başrol oyuncuları olan Miray Daner ve Furkan Andıç’tan sevenlerini üzecek kötü haber geldi. Furkan Andıç ve Miray Daner’e ne oldu?

Üs yapım imzasını taşıyan TRT’in sezon dizisi Kara Tahta’nın başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Miray Daner’den kötü haber geldi. Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Kara Tahta dizisi ilk bölümü ile 30 Mart 2022 tarihine yayınlanmaya başladı. Ancak dizi ilk 10 bölümüne gelemeden reytinglerin azizliğine uğrayıp final kararı almıştı. Ardından erken final kararının yanlış bir karar olabileceği düşüncesiyle yaz sezonu boyunca devam etmesi gündeme geldi. Dizi severlerin final kararına üzülmesiyle birlikte Kara Tahta dizisini sevenler için bir umut oldu ve izleyiciyi sevindiren haber geldi. Dizi yaz boyunca devam edecekti. Dizinin reytingleri düzelir ve beklenilen seviyeye gelirse dizi final yapmayıp 2. Sezonu ile ekranlarda olaya devam edecekti. Ancak dizi yaz sezonu içerisinde de beklenilen başarıya ulaşamadı. Dizinin senaryosunda da değişikliğe gidilerek, Furkan Andıç ve Miray Daner’in dizideki rollerini yan yana gelip aşklarını daha ön plana çıkaracak sahnelere ağırlık verdiler. Şimdilik dizi devam ediyor ancak ufukta yine final kararı vereceği gözüküyor. Kara Tahta dizisinin başrol oyuncuları Miray Daner ve Furkan Andıç’tan Kötü haber… İşte haberin detayları…

Kara Tahta Dizisinin Başrolü Miray Daner Koronaya Yakalandı

Dizi ve film setlerinde yeniden korona vakaları artmaya başladı. Yapımını Üs Yapım tarafından üstlenlen TRT1 dizisi ‘Kara Tahta’ alınan final kararının ardından devam ettirilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre planlanan yeni kararına göre yaz dönemi boyunca sürmesi düşünülen dizi cephesinden kötü bir haber geldi. Kara Tahta dizisinde kovid vakalarına rastlandı. Kara Tahta’nın önce başrol oyuncularından Miray Daner koronaya yakalandı.

Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı, Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosunda; Furkan Andıç (Atlas Kandemir), Miray Daner (Irmak Güngör), Cengiz Bozkurt (Arif Kandemir), Çiçek Dilligil (Sevgi), Kerem Aslanoğlu (Bekir Yıldırım), Selen Uçer (Münevver), Yasemin Yazıcı (Esra), Mine Tüfekçioğlu (Ülfet), Nizam Namıder (Hikmey Yüce) gibi ünlü isimler yer alıyor.

Furkan Andıç’ın da Korona Olduğu Öğrenildi

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kara Tahta dizisinde önce başrol oyuncularından Miray Daner’in koronaya yakalanmasının ardından dizinin diğer başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın korona test sonucunun da pozitif çıktığı öğrenildi. 

Ayrıca son gelen habere göre ise Miray Daner’in test sonucunun negatife döndüğü öğrenildi.

Dizinin konusunda Atlas ile Irmak lise yıllarından arkadaşlardır ve o dönemden birbirlerine aşık iki gençtir. Ancak o yıllarda akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Matematik öğretmeni olan Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente üstelik kendi okuduğu okula yıllar sonra öğretmen olarak geri döner. Geri döndüğünde Irmak ile Bekir’in evlenme yolunda olduklarını öğrenir, yine aynı liseden arkadaşları olan ve mahalleden komşuları Bekir yıllar öncesinden Atlas’ı ölüme terk etmiş Irmak’ı ise ölümden Atlas kurtarmasına rağmen kahramanlığı üstlenmiş Irmak’ı kandırmayı başarmıştır. Ama Irmak’ın gönlü hala Atlas’tadır. Atlas’ı karşısında gören Irmak görünce de işler değişir birlikte Bekir’in yalanlarını ortaya çıkarırlar ve Atlas ile Irmak aşklarına sahip çıkarlar.

Kara Tahta Dizisinde Korona Arası

Kara Tahta dizisi Edirne’de çekilirken, son bölümlerin ardından kovid vakalarına rastlandı. Dizinin başrol oyuncuları Miray Daner ve Furkan Andıç’ın ard ardına covid testlerinin pozitif çıkmasından dolayı, dizi çekimleri durdurdu. Koronaya yakalanan oyuncular sebebi ile yaşanan bu gelişme sonrası dizi çekimlerine ara verildi.
 

17-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar