Doya Doya Moda’nın Yeni Jürileri Belli Oldu! Eski Jüri Kemal Doğulu Acun Ilıcalı’yı Topa Tuttu!

Doya Doya Moda’nın Yeni Jürileri Belli Oldu! Eski Jüri Kemal Doğulu Acun Ilıcalı’yı Topa Tuttu!
TV8’in moda yarışma programı ‘Doya Doya Moda’nın 2022 yılı yeni sezon jüri üyeleri belli oldu. Eski Jüri üyesi Kemal Doğulu ise sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı’yı topa tuttu

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ekranlarında ilk olarak 25 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayan ‘Doya Doya Moda’ yarışma programının 2022-2023 yılı yeni sezonu 18 Temmuz Pazartesi Günü başlıyor. Büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği ‘Doya Doya Moda’ programının her sezon değişmek durumunda kalıp değişen jüri üyeleri bu sezonda da yeni isimleri ekrana getiriyor. Acun Medya yapım şirketi tarafından yayınlanan bugüne kadar 3 sezon süren yarışma programı ilk jüri üyeleri olarak Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile ekranlara gelmişti. Kısa süre yer alan Banu Noyan jüriden ayrıldı ve yerine Seray Sever dahil oldu. İkinci sezonunda yine aynı kadroyla başlayan Doya Doya Moda jürisi, bir süre sonra Kemal Doğulu’nun Acun Ilıcalı’nın dijital kanalı Exxen’de yeni bir program yapacağı duyurulması ile yarışmadan gözyaşları ile ayrıldı. Ardından İvana Sert kadroya dahil edildi. En iyilerin yarışacağı 3. Sezonu All Star olarak ekranlara geldi. Bu kez Jüride Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, İvana Sert ve Uğurkan Erez ile başlayan jüri üyeleri sezonun ortasında İvana Sert’in ayrılması ile bir süre günlük olarak hergün bir ünlü yada modacı davet edilirken daha sonra kalıcı olarak modacı Umut Eker dahil edildi. Şimdi yeniden ekranlar gelecek Doya Doya Moda’nın jüri üyeleri kimler? Hangi isimler var? İşte detaylar…


Doya Doya Moda 3. Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | 18 Temmuz 2022

TV8 ekranlarının, TALYA yapım tarafından kendini özgür hisseden, şıklığından ödün vermeyen, tasarımdan anlayan, her bedenden kadının katılabileceği moda yarışma programı Doya Doya Moda’nın 3. Sezon jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzuntaş, Yasemin Yılmaz ve Uğurkan Erez oldu.

2. Sezonu tamamlanmadan yeni bir sezona All Star sezonuna geçen bu yıl 3. Sezonu ile yayınlanacak Doya Doya Moda yarışma programı 18 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00’da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Doya Doya Moda 1. Bölüm Fragmanı


Efsane yarışma programı bugüne kadar 2 sezon şampiyonu çıkardı. 1. Sezonun şampiyonu Su Baher, 2. Sezonun şampiyonu belli olmadan konsept değiştirip All Star’a geçen yarışma,normal sezonun o haftaki birincisini Elif Nil Elden olarak belirledi. All Star olarak devam eden yarışmanın sonunda ise Özde Karacan oldu ve birinciye 50 Bin TL lik para ödülü verildi.

Doya Doya Moda Jürisinde her yıl yer alan 40 yaşındaki ünlü tasarımcı Gülşah Saraçoğlu, Best model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi moda yarışmalarının vazgeçilmez kareografı 68 yaşındaki Uğurkan Erez ve bu yıl Jüri üyeliğine dahil olan 27 yaşındaki Yasemin Yılmaz; Yurt içinde ve yurt dışında birçok defileye katılan, Bybagbal isimli bir markanın sahibi, kendi tasarımı olan kıyafetlerini satan aynı zamanda 2020’nin en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü alan biri. Serdar Uzuntaş ise, 47 yaşında moda tasarımcısı, Milano’da birçok moda eğitimi almış, Vakko’da satış elemanı olarak başlayan daha sonra V2K markasının yöneticisi olmuş, daha sonra kendi çizimlerini yapmaya başlamış ve erkek hazır giyim markası Serdar Uzuntaş’ı kurmuş biri.   

Doya Doya Moda 18 Temmuz da TV8 de!

Eski Doya Doya Moda Jüri Üyesi Kemal Doğulu Acun Ilıcalı ve Yapım Şirketini Topa Tuttu

TV8’in 2 sezon 420 bölüm yayınlanan moda programı Doya Doya Moda’nın eski jüri üyesi Kemal Doğulu Acun Ilıcalı, programın yapım şirketi olan Acun Medya ve jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu’nu topa tuttu.

Ne olmuştu? Doya Doya Moda’nın 2. Sezonun Jüri üyesi Kemal Doğulu, sezonun ortasında Acun Ilıcalı’nın kanalı Exxen’de yayınlanacak bir güzellik programı için teklif almış, Doya Doya Moda programından ayrılacağını hem yayında hem de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hem yeni programı için mutlu ve heyecanlı olmasına rağmen hem de içinde bulunduğu programdan ayrılacak olması üzmüş, diğer jüri üyeleri ve yarışmacılar gözyaşları içinde kendisine veda etmişlerdi. Ancak Exxen’de çekilecek yeni programı askıya alındı.

Bunun üzerine kandırıldığını düşünen Kemal Doğulu programa ve program ve kanal sahibi Acun Ilıcalı’ya ağzına geleni söyledi. Ard ardına sosyal medya hesabından yeni sezonunda başlayacağını duyan Kemal Doğulu paylaşımlar yaptı ve Asla programa dahil olmayacağını ve bu kanalla iş yapmayacağını öfkeli bir dille duyurdu. İşte paylaşımları…     




18-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar