Sezin Akbaşoğulları’nın Yeni Dizisi Belli Oldu

Sezin Akbaşoğulları’nın Yeni Dizisi Belli Oldu
Son olarak Üç Kuruş dizisinde ‘Azade’ karakteri ile izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları’nın yeni dizisi belli oldu. Sezin Akbaşoğulları’nın yeni dizisi ne? Dizideki rolü ne?

1981 İzmir doğumlu olan Sezin Akbaşoğulları, oyunculuk kariyerine tiyatro ekibiyle oynadıkları ‘Yine Başladılar Şarkılarına’ adlı oyunu ile başladı. Üniversiteyi, Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okudu. İlk dizisi 2000 yılında 3 sezon ekranlara gelen ‘Bizim Evin Halleri’ dizisinde ‘Doğa’ karakteri ile geldi. Oyunculuk kariyerindeki ilk çıkışını ise ‘Beyaz Gelncik’ dizisinde ‘Ceren’ karakteri ile yakalamıştı. Yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen’in oturduğu ‘Kaşak’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü 17. Altın Koza Film Festivali’nde Nergis Öztürk ile paylaştı. Yıllar içinde 9 sinema filmi, 21 Tv dizisi, 3 tiyatro oyunu ve 2 kısa filmde oynadı. 2020 yılında TV8 ekranlarında gelen Kırmızı Oda’da ‘Hediye’ karakteri ile konuk oyuncu olarak ekranlara gelmişti. Daha sonra ‘10 Bin Adım’ dizisinde ‘Selen’i, 2021 yılında TRT1’de yayınlanan sevilen yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde ‘Zübeyde Hatun’u canlandırdı. Son olarak ise geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerini paylaştığı ‘Üç Kuruş’ dizisinde ‘Azade’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları’nın yeni dizisi belli oldu. İşte Sezin Akbaşoğulları’nın yeni dizisi ve rolü…

 

Sezin Akbaşoğulları ‘O Kız’ Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, başrolünde Erkan Petekkaya, Ogeday Girişken ve Dilin Döğer’in yer alacağı ‘O Kız’ dizisinin kadrosuna Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

 

İlk adı ile ‘Hayallerim, Babam ve Ben’ olarak duyurulan dizinin yeni adı ‘O Kız’ oldu. O Kız dizisinin başrollerin de özel bir rol ile ekranlara gelecek olan Erkan Petekkaya dikkatkeri çekiyor, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Özlem Gürhan’ın oturacağı, kanalın Focus Film imzalı yeni dizisi olan O Kız projesine dair oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı.

Yeni dizi için hazırlıklar kaldığı yerden devam eden dizinin konusuna dair ise Dostoyevski’nin Budala romanından o sözler paylaşıldı. ‘’Bu devir, sıradan insanın en parlak zamanı; duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir.’’

 

Erkan Petekkaya İle Sezin Akbaşoğulları 17 Yıl Sonra Aynı Dizide!

2005 yılında Atv’de 2 sezon yayınlanan ‘Beyaz Gelincik’ dizisinde ilk kez bir araya gelen oyuncu Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları 17 yıl aradan sonra yeniden bir televizyon dizisinde biraraya geliyor.

Erol Avcı’nın yapımcılığında 2005-2007 yılları arasında 74 bölüm yayınlanan Beyaz Gelincik dizisinin en önemli isimleri arasında Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, İsmail Hacıoğlu,Tülin Özen, Altan Erkekli,Olgun Şimşek, Sinan Albayrak ve Mehmet Günsür rol alıyordu.

 

17 Yıl aradan sonra Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları ‘O Kız’ dizisinde buluştu.

 

O Kız Dizisinde Sezin Akbaşoğulları Hangi Rolü Canlandıracak?  

Kanal D’nin yeni dizisi ile başarılı oyuncular arasında yer alan Sezin Akbaşoğulları ekranlara geri dönüyor. Güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları O Kız dizisinin Sitaresi oldu.

Survivor yarışmacısı olarak tanınan ve bu sezon All Star’dan ayrılan Ogeday Girişken’in Ozan adlı internet fenomenine hayat vereceği O Kız’da Ozan’ın bağlı olduğu ajansın evli patroniçesi Sitare Arkın’a kimin hayat vereceği merak konusuydu. Diziden gelen son gelen haberler göre Sitare rolü için Sezin Akbaşoğulları’nın imza aşamasında olduğu öğrenildi. 

 

17-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar