Furkan Andıç'ın yeni dizisi belli oldu

Furkan Andıç'ın yeni dizisi belli oldu
Furkan Andıç yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak Her Yerde Sen dizisinde izlediğimiz Furkan Andıç, hangi dizide rol alacak?

Mia Yapım imzasıyla yaz aylarından ekranlarda olması beklenen Çatı Katı dizisiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizinin başrolü belli oldu. Son olarak FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Her Yerde Sen dizisinde rol alan Furkan Andıç, Çatı Katı dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Furkan Andıç, Çatı Katı dizisinde!

ATV'de yayınlanan Hercai dizisiyle büyük bir başarı elde eden Mia Yapım, bu başarısını Çatı Katı dizisinde de sürdürmek istiyor. Romantik komedi türünde olacak dizide daha önce Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Renan Bilek ve Gökhan Yavuz'un rol alacağı kesinleşmişti. Çatı Katı dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. Yaz dizilerinin aranan oyuncularından olan Furkan Andıç'ı Çatı Katı dizisinde izleyeceğiz. Kaçak Gelinler, Tatlı İntikam ve Her Yerde Sen gibi dizilerden tanıdığımız Furkan Andıç, Çatı Katı dizisinin başrolünde yer alacak. Dilerseniz biraz da Çatı Katı dizisinden bahsedelim. Çatı Katı dizisinin konusu ne? Hangi kanalda yayımlanacak?

Çatı Katı dizisiyle ilgili tüm bilgiler!

Önümüzdeki haftalarda çekimlerine başlanması beklenen Çatı Katı dizisinin kanalı henüz belli değil. Kanal D ve ATV gibi kanallarla görüşülmeye devam ediliyor ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Mia Yapım imzası taşıyan Çatı Katı dizisinin konusunun ne olduğu büyük bir merak konusu. Henüz Çatı Katı dizisinin konusuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Çatı Katı dizisinin bir yaz dizisi olacağından hareketle aşk ve komedi unsurlarını göreceğimizi söyleyebiliriz. 

Furkan Andıç kimdir?

Yakışıklı oyuncu 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ekonomi ve dil eğitimi için Ukrayna'ya giden Furkan Andıç, oyunculuk deneyimine de ilk burada merhaba demiştir. Ukrayna'da dil ve ekonomi eğitimini bitirdikten sonra Türkiye'ye döner ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü başarı ile bitirir. Daha sonrasında da bir çok reklam ve film projesinde yer alır. 

Furkan Andıç'ın rol aldığı yapımlar

- Adını Feriha Koydum

- Kolej Günlüğü

- Yağmurdan Kaçarken

- Umutsuz Ev Kadınları

- Kaçak Gelinler

- Tatlı İntikam

- Kardeş Çocukları

- Her Yerde Sen

12-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar