GAİN Tv’nin merakla beklenen dizisi Dünya Bu yayına girdi

GAİN Tv’nin merakla beklenen dizisi Dünya Bu yayına girdi
GAİN Tv yeni dizisi Dünya Bu dizisini yayınladı. Yapımcılığını Avşar Film ve AC Film'in, yönetmenliğini Ömer Sinir'in üstlendiği Dünya Bu ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

Dijital platformlardan GAİN Tv; yayınladığı dizi, film, belgesel gibi içeriklerle dikkat çekmeyi sürdürüyor. 2023 yılını atılım yılı ilan eden Gain TV yeni yılda birçok projeyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte bunlardan biri olan yeni dizisi Dünya Bu yayına girdi. Dizi severler GAİN Tv’yi ve Dünya Bu dizisini merak ediyor. GAİN Tv kimindir? Dünya Bu dizisinde kimler rol alıyor? Şimdi detaylar

GAİN Tv’nin merakla beklenen dizisi Dünya Bu yayına girdi

Ülkemizde sayıları giderek artan dijital yayın platformlarından biri olan GAİN Tv yeni dizisi Dünya Bu dizisini yayınlamaya başladı. Erman Çağlar, Ozan Akyol (KALT) ve Volkan Öge ortaklığında hazırlanan, yapımcılığını Avşar Film ve AC Film'in, yönetmenliğini Ömer Sinir'in üstlendiği Dünya Bu ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. 8 Şubat'ta başlayacağı açıklanan dizi, yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti.

Dünya Bu dizisinde kimler oynuyor?

İlk bölümüyle bugün izleyici karşısına çıkan Dünya Bu dizisi 32 farklı hikâyeden oluşuyor. Ali Erkazan, Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Caner Özyurtlu, Cemal Hünal ve Çağdaş Onur Öztürk’ün başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Deniz Işın, Erdem Şenocak, Erman Çağlar, Ertan Saban, Güven Murat Akpınar, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Ozan Akyol, Sinan Bengier, Şebnem Bozoklu, Toygan Avanoğlu ve Volkan Öge yer alıyor. GAİN Tv her Cuma yayınlayacağı Dünya Bu dizisini şu sözlerle tanıttı: “KALT ve Ayak İşleri’nin yapımcılarından, sevgi, nefret, ihtiras, öfke, köfte, muhtar, ateş etmeli sahneler, gerekli gereksiz büyük hareketler, hukukun üstünlüğü ve Issız Adam’daki ıssız adamı da ihtiva eden otuz iki farklı hikaye… Genel olarak #DünyaBu. Şimdi ve sadece GAİN'de.”

GAİN Tv Kimindir?

Dizi, belgesel, haber, müzik, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programları gibi çeşitli içeriklerin yer aldığı dijital yayın platformu GAİN Tv’yi iş kadını Gözde Akpınar kurdu. Türkçe karşılığı ise 'kazanç' olan GAİN Tv; yeni nesil içerik platformu, yapay zeka tabanlı algoritması ve güncel içerik çeşitleri yayınlıyor. Dünya Bu dizisini yayınlayan GAİN TV, şimdilik sadece iOS ve Android için uygulama geliştirdi.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler