Deniz Seki koronavirüs oldu

Deniz Seki koronavirüs oldu
Hasta yatağından bir fotoğrafla takipçilerini bilgilendiren 52 yaşındaki Seki “ Lütfen dikkat edelim hala aramızda bu pis mikrop ” ifadelerini kullandı.

Deniz Seki’nin rahatsızlığı ne ? Koronavirüs bitti mi , bitmedi mi ? Seki mesajında sevenlerini nasıl uyardı ? Ünlü şarkıcının mesajına geçmiş olsun yorumunda bulunan ünlü arkadaşları kim ? Deniz Seki ve covid – 19 rahatsızlığıyla ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde . İşte detaylar….

Deniz Seki koronavirüs oldu

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Hasta yatağından bir fotoğrafla takipçilerine hastalığını duyuran 52 yaşındaki Seki “ Lütfen dikkat edelim hala aramızda bu pis mikrop ” ifadelerini kullandı. Şarkıları, magazinel olayları ve polemikleriyle gündemde olan Seki bu sefer hayranlarını üzdü. Ünlü şarkıcının sevenleri ve takipçileri geçmiş olsun dileklerini sunarken bir an evvel iyileşip sahnelere geri dönmesini istediklerini belirttiler .

Deniz Seki “ Bugün karantinada 3. Günüm ! “

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı uyarı ve bilgilendirme içeren mesajı şöyle: "Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben Kovid olmuşum. Bugün karantinada 3 'üncü günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum . Bu arada ilk defa Kovid oldum . Lütfen dikkat edelim , hala aramızda bu pis mikrop . Yüzüm çok halsizdi , size güzel görünmek için biraz makyaj yaptım . Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben Kovid olmuşum . Bugün karantinada 3 ' üncü günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum . Bu arada ilk defa Kovid oldum . Lütfen dikkat edelim , hala aramızda bu pis mikrop . Yüzüm çok halsizdi , size güzel görünmek için biraz makyaj yaptım . Hepinize çok sevgiler " .

Geçmiş olsun mesajları yağdı

Ünlü şarkıcının bu durumunu gören arkadaşları ve takipçileri sanatçıya geçmiş olsun mesajları yağdırdılar . Deniz Seki’ye geçmiş olsun dileğinde bulunanlar arasında Demet Şener , Yonca Lodi , Gonca Vuslateri , Saba Tümer , Bengü , Pınar Altuğ gibi pek çok ünlü isim de bulunuyor . Biz de Canlı TV ailesi olarak Deniz Seki ‘ ye geçmiş olsun dileğinde bulunuyor ve vatandaşlarımızı koronavirüs konusunda dikkatli olmalarını istiyoruz.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar