Deniz Baysal'dan “sette yasak aşk' iddiasına sert tepki!

Deniz Baysal'dan “sette yasak aşk' iddiasına sert tepki!
Deniz Baysal 'sette yasak aşk' iddiasına sert tepki gösterdi. Gazeteci Birsen Altuntaş geçtiğimiz gün gündeme bomba gibi düşen yasak aşkolayını yazdı. Deniz Baysal isyan etti.

Teşkilat dizisindeki performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Deniz Baysal 'sette yasak aşk' iddiasına sert tepki gösterdi. Verdiği haberlerle setlerin ve oyuncuların nabzını tutan gazeteci Birsen Altuntaş geçtiğimiz gün gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Evli bir kadın oyuncunun yönetmenle uygunsuz yakalandığını yazan Birsen Altuntaş şahısların kimler olduğunu yazmadı. Ancak takipçilerinin Deniz Baysal’ı kastettiği iddiası sosyal medyayı hareketlendirdi. Dizi severler merak ediyor, Deniz Baysal iddialar için ne dedi? Deniz Baysal kimdir, nerelidir? Hangi dizilerde yer almıştır? Deniz Baysal’ın çirkin iddialara cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Deniz Baysal'dan “sette yasak aşk' iddiasına sert tepki!

Yazdığı haberlerle adı medya faresine çıkan ve sanat camiasının nabzını tutan Gazeteci Birsen Altuntaş, bu sefer farklı bir konuyla gündeme geldi. Evli başrol kadın oyuncu ile evli bir yönetmenin dizi çekiminde karavanda görevliler tarafından basıldığını söyleyen Altuntaş’ın Deniz Baysal’ı kastettiği iddia edildi. Tarafların çıkıp yalanlayacağını bildiği için isim vermediğini söyleyen Altuntaş'ın açıklaması üzerine gözler Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal’a çevrildi. Ünlü oyuncudan tepki gecikmedi.

Neye dayanarak bu iftirayı atıyorsunuz?

Birsen Altuntaş isim vermeden evli bir başrol oyuncusu ile evli bir yönetmenin karavanda basıldığını yazdı. Haberin altına bir kadın kullanıcı da kastedilen kişilerin Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal’ın yönetmen Burak Arlıer ile olduğunu yazdı. Kadın kullanıcıya sert tepki gösteren 31 yaşındaki Deniz Baysal şu sözlerle kendini savundu: "Siz neye dayanarak bize bu iftirayı atabiliyorsunuz peki? Kadın (Birsen Altuntaş) isim vermeden haber yapıyor, siz de burada cadı avına mı çıkıyorsunuz hanımefendi?"

İddiaların gölgesindeki diğer isim olan yönetmen Burak Arlıer ise henüz bir açıklama yapmadı.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

1991 İzmir doğumlu Baysal, Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan Baysal, kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başladı. Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen Deniz Baysal, Teşkilat dizisiyle şöhrete ulaştı. Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2021- Teşkilat (Zehra) (Tv Dizisi)

2020 – Hizmetçiler (Ela) (TV Dizisi)

2019 – 7. Koğuştaki Mucize (Mine) (Sinema Filmi)

2018-2019 – Söz (Derya) (TV Dizisi)

2017-2018 – Fazilet Hanım ve Kızları (Hazan) (TV Dizisi)

2016-2017 – Rüzgarın Kalbi (Zeynep) (TV Dizisi)

2016 – Sol Şerit (Sinema Filmi)

2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Tümay) (TV Dizisi)

2015 – Beyaz Yalan (Alara/Melek) (TV Dizisi)

2015 – Can Bedenden Çıkmayınca (Eylem) (TV Dizisi)

2014 – Kaçak Gelinler (Kainat) (TV Dizisi)

2012 – Kayıp Şehir (Şehnaz) (TV Dizisi)

2012 – Babalar ve Evlatlar (TV Dizisi)

2013 – Aşk, Ekmek ve Hayaller (Karaca) (TV Dizisi)

2011 – Derin Sular (Nisan) (TV Dizisi)

2011 – Bitmeyen Şarkı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

18-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar