Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle

Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle
Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle; Galatasaray, Türkiye Kupası'nda tamam mı devam mı maçına çıkıyor. Rakip, ilk maçta 2-0 mağlup oldukları Alanyaspor.

Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı izle; Ziraat Türkiye Kupası'nda ekipler adını yarı finale yazdırmak için karşı karşıya geliyor. Galatasaray, 2-0 kaybettiği maçın rövanşında Alanyaspor ile bu akşam 20:30'da karşılaşıyor. Karşılaşmaya Türk Telekom Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Alanyaspor, ilk maçta aldığı galibiyetle yarı final için ibreyi kendi yönüne çevirmeyi başardı. Aslan'ın bu maçtaki hedefi zor olsa da seyircisinin de desteğini arkasına alarak turu çevirecek bir skor olacak.

GALATASARAY - ALANYASPOR MAÇI CANLI İZLE

Galatasaray - Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını A Spor ekrana getirecek. İki takım için de büyük önem taşıyan bu maçı izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray bir geri dönüş daha yapmak istiyor

Galatasaray ile Alanyaspor, 5 Şubat akşamı Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Çeyrek final ilk maçını Anastasios Bakasetas ve Junior Fernandes'in kaydettiği gollerle 2-0 kazandı. Galatasaray'ın etkisiz oyununuyla eleştrilirken Alanyaspor'un mücadeleci oyunu övgü aldı.

Hiç kuşkusuz Alanyaspor, Türk Telekom Stadyumu'na büyük bir avantajla çıkıyor. Galatasaray'ın şansı rakibine göre daha az ancak bir önceki turda eşleştikleri Tuzlaspor'u da 2-0 kaybettikleri maçın rövanşında elediklerini unutmamak gerek. Tuzlaspor ve Alanyaspor büyük bir kalite farkı olduğu yadsınamaz bir gerçek olsa da Galatasaray, bu tür sınavlardan sayısız kez başarıyla çıkmasını bildi. Bakalım Galatasaray - Alanyaspor eşleşmesinin galibi hangi ekip olacak?

Diğer çeyrek final eşleşmeleri

Çeyrek final maçlarının oynandığı Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı final yazdıran ilk ekip Fenerbahçe oldu. Rakibiyle karşılaştığı maçlardan 3-0 ve 1-0'lık skorlarla galip ayrılan Fenerbahçe, yarı finaldeki rakibini bekliyor. Sarı-laciverliler, Trabzonspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. Eşleşmenin ilk ayağında 5-0 gibi farklı bir skor elde eden Trabzonspor, rövanş öncesinde turun kapılarını ardına kadar araladı. Bu maçın rövanşı 13 Şubat Perşembe günü saat 17:00'de başlayacak. Galatasaray - Alanyaspor eşleşmesinin galibi Sivasspor - Antalyaspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sivaspor ile Antalyaspor'un Antalya'da oynanan ilk maçta 0-0 berabere kaldığını düşünürsek turun pek çok sürprize gebe olduğunu söyleyebiliriz. Bu maçın rövanşı ise 13 Şubat Perşembe akşamı saat 19:15'te başlayacak.

12-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar