Survivor'da eski eş ve eski sevgili detayı!

Survivor'da eski eş ve eski sevgili detayı!
Ekranların fenomen yarışması Survivor 2020'ye sayılı günler kala ortaya çıkan ayrıntı herkesi şoke etti. İşte Survivor 2020'e damga vuran o detay..

Türkiye'nin en başarılı televizyon kanallarından TV8'in fenomen yarışması Survivor yeni sezonu ile ekranlarda gelmeye hazırlanıyor. Her sezon reyting rekorları kıran yarışma Survivor 2020'ye sayılı günler kala dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Survivor 2020'nin yarışmacıları arasında ünlü oyuncusunun eski eşi ve eski sevgilisi aynı takımda yer alıyor. Peki bu isim kimler? Hangi güzel oyuncunun eski eşi ve sevgilisi aynı takımda? İşte detaylar..

ESKİ EŞ VE SEVGİLİ AYNI TAKIMDA!

O Ses Türkiye yarışmasında yavaş yavaş finale doğru yaklaşırken Survivor 2020 heyecanı da giderek artıyor. O Ses Türkiye yarışmasının bu hafta final yapmasının ardından Survivor'ın yeni sezonu ekranlarda olacak. Çok yakında başlayacak olan Survivor 2020 yarışması için sayılı günler kaldı. 16 Şubat Pazar akşamı Acun Ilıcalı'nın açılışı ile ekranlara gelecek olan Survivor 2020'ye damga vuran olay ise ekranların güzel yıldızı Gamze Özçelik'in boşandığı eski eşi Uğur Pektaş ve eski sevgilisi Mert Öcal, Survivor 2020'nin hırslı yarışmacıları arasında yer aldı. Hatta sadece bununlada kalmayıp Uğur Pektaş ve Mert Öcal, aynı takımda yer alarak ter dökecek. Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan bu durum sosyal medyada büyük olay oldu. Bakalım ikili Survivor 2020'ye nasıl bir başlangıç yapacak? Daha şimdiden büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2020 nasıl geçecek? Reyting rekortmeni yarışma Survivor 2020'nin yarışmacıları kimler?

SURVİVOR 2020 ÜNLÜLER TAKIMI

Uğur Pektaş, Aycan Yanaç, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Perviz Abdullayev, Elif Yıldırım Gören, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Ersin Korkut

SURVİVOR 2020 GÖNÜLLÜLER  TAKIMI

Yasin Obuz, Tayfun Erdoğan, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Burak Yurdugör, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş

Survivor 2020 Nerede Çekiliyor?

Acun Medya öncülüğünde ve Acun Ilıcalı sunumunda TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2020 ünlüler ve gönüllüler kadrosu kısmen belli oldu. Ersin Korkut, Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Sercan Yıldırım, Uğur Pektaş, Tayfun Erdoğan, Şaziye İvegin Üner,  yer alacağı belli oldu. Survivor 2020 ise bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi başkenti Santo Domingo olan Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri gerçekleştiriliyor. Acun Ilıcalı'nın önümüzdeki yıllarda da konsepti değiştirerek tekrar aynı yerde yarışmayı çekeceği söylentisi dolaşıyor.  

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler