Galatasaray - Barcelona maçı canlı izle

Galatasaray - Barcelona maçı canlı izle
Galatasaray - Barcelona maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi son 16 maçında Galatasaray ile Barcelona karşı karşıya geliyor. HD ve canlı izlemek için detaylar.

Galatasaray - Barcelona maçı canlı izle; UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçında Galatasaray, Barcelona karşısına çıkacak. İlk maçta deplasmanda 0-0'lık beraberlik çıkaran Sarı-kırmızılı ekip rövanş maçında tur için fazlasıyla umutlu. Galatasaray ile Barcelona arasındaki karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak. Mücadele canlı bir şekilde internet üzerinden nasıl izlenir? Galatasaray - Barcelona maçını canlı ve HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Barcelona maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Tüm futbol izleyicileri mücadelenin uyduda ekrana gelip gelmeyeceğini fazlasıyla merak ediyor. 20.45'te başlayacak mücadele yalnızca şifresiz olarak Exxen ekranlarında canlı olarak izlenebilecek. Herkesin merakla beklediği mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato yönetecek. Yardımcılıklarını ise Alessandro Giallatini ve Fabino Preti yapacak. Galatasaray - Barcelona maçını izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Barcelona maçının ilk 11'leri

Galatasaray: Iñaki Peña, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcão, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Alexandru Cicâldău, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Bafétimbi Gomis.

Barcelona: Marc-André ter Stegen, Sergiño Dest, Gerard Piqué, Eric García, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri, Adama Traoré, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir gidişat içerisinde olan Galatasaray, son maçlarda iyi bir form grafiği yakaladı. Domenec Torrent yönetimindeki Sarı-kırmızılılar, çok az şans verildiği zorlu Camp Nou deplasmanında Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Hemen arkasından kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi ve maçtan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray taraftarları bu akşam oynanacak maçta da takımlarından iyi bir skor elde etmek istiyor.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turuna Lazio, Marsilya ve Lokomotif Moskova takımlarının yer aldığı gruptan yenilgisiz bir şekilde lider olarak geldi. Barcelona ise Bayern Münih, Benfica ve Dinamo Kiev takımlarının yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi grubunu 3. sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kaldı.

17-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar