Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı Ahsen Kartoğlu ile nişanlandı

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı Ahsen Kartoğlu ile nişanlandı
Karadeniz şarkılarının sevilen ismi Selçuk Balcı evlilik için ilk adımı attı. Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı ile Ahsen Kartoğlu nişanlandı. Selçuk Balcı'nın nişanlısı kim?

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı'dan güzel haber. Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı nişanlandı. Selçuk Balcı ve Ahsen Kartoğlu nişan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak güzel haberi takipçilerine duyurdu. Ünlü şarkıcının hayranları Selçuk Balcı'nın nişan fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdırdı. Birçok ünlü isim de Selçuk Balcı ile Ahsen Kartoğlu'nu tebrik etti. Selçuk Balcı nişan fotoğraflarına eklediği notla da güldürdü. "Bana bakmayın kızlar / Artık nişanlım vardur" diyen Balcı aşağıdaki dörtlüğü paylaşımına ekledi.

Bizim yayla yollari

Hem geniştur hem dardur

Bana bakmayın kızlar

Artık nişanlım vardur

Ahsen Kartoğlu'ndan Selçuk Balcı paylaşımı

Ünlü isim Selçuk Balcı'nın nişanlıdı Ahsen Kartoğlu da kendi Twitter hesabından nişanlandığını duyurdu. Ahsen Kartoğlu Selçuk Balcı'ya hitaben bir not da ekledi. Ahsen Kartoğlu paylaşımında, "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" ifadelerini kullandı. 28 yaşındaki Ahsen Kartoğlu, 34 yaşındaki Selçuk Balcı ile hayatını birleştirme kararı aldı. Ahsen Kartoğlu'nun son günlerde Rize'deki paylaşımları da dikkatlerden kaçmıyordu. Sosyal medyada tanınan Ahsen Kartoğlu, ünlü şarkıcı Selçuk Balcı ile evlilik yolundaki ilk adımlarını attı.  

Selçuk Balcı'nın nişanlısı Ahsen Kartoğlu kim?

Sevilen şarkıcı Selçuk Balcı ile Ahsen Kartoğlu'nun nişan fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Selçuk Balcı hayranları Ahsen Kartoğlu kimdir? Selçuk Balcı'nın nişanlısı kim? gibi soruların cevabını aradı. Rizeli sanatçı Selçuk Balcı hayatını Ahsen Kartoğlu ile birleştirme kararı aldı. Şarkılarıyla hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Balcı'nın nişan fotoğrafları da oldukça dikkat çekti. Selçuk Balcı nişan fotoğraflarını paylaşırken nişanlısı Ahsen Kartoğlu'nun da hesabını etiketledi. Selçuk Balcı'nın nişanlısı Ahsen Kartoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken fenomen isimlerden biri. Gezi ve fotoğraf paylaşımları yapan Ahsen Kartoğlu sosyal medya hesabından takipçileriyle buluşuyor. 7 Eylül 1994 yılında dünyaya gelen Ahsen Kartoğlu, hayvansever kişiliği ile tanınıyor. Odin adında bir köpeği de olan Kartoğlu, doğa ile iç içe olmayı ve at binmeyi de seviyor.

17-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar