Galatasaray Club Brugge Canlı İzle!

Galatasaray Club Brugge Canlı İzle!
Şampiyonlar Ligi Galatasaray Club Brugge maçı Salı akşamı saat 20.55’te CBC Sport'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Club Brugge maçını canlı izlemek için detaylar haberimizde!

UEFA Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz Galatasaray, A grubunda bu akşam saat 20.55’te Türk Telekom Arena Stadında Belçika’nın Club Brugge ekibini konuk ediyor. Karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetirken karşılaşma CBC Spor kanalından naklen izlenebilecek. Temsilcimiz Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Liginde çıktığı 4 maşta bir beraberlik 3 mağlubiyet alırken grupta 1 puanla son sırada bulunuyor. Temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Liginde bir üst tura şansı bulunmazken Club Brugge maçı temsilcimiz için UEFA Liginde yoluna devam edip etmeyeceğini belirlemesi bakımından önem taşıyor. Galatasaray’ın bu maçı kazanması durumunda UEFA Liginde yoluna devam edecek aksi takdirde Avrupa arenasına veda etmiş olacak. CBC Sport kalanlından naklen yayınlanacak Galatasaray Club Brugge maçını şifresiz izleyebilmek için detaylar haberimizde.Ya Tamam Ya Devam Maçı!

Bu akşam Türk Telekom Arena Stadında saat 20.55’te başlayacak ve CBC Sport tarafından şifresiz ve naklen yayınlanacak Galatasaray Club Brugge maçı, Galatasaray’ın Avrupa’da yoluna devam etmesi bakımından büyük önem taşıyor. Galatasaray UEFA şampiyonlar liginde dört maç sonunda topladığı bir puanla son sırada yer alıyor ve bir üst tura yükselme şansı bulunmuyor. Buna karşın Temsilcimizin bu maçı kazanması halinde yoluna UEFA Liginde devam edebilecek. Maç CBC Sport kanalından naklen yayınlanacak ve şifresiz bir şekilde izlenebilecek.

5 Eksik Var!

Galatasaray’ın bugün Belçika Ligi temsilcisi Club Brugge ile yapacağı şampiyonlar Ligi maçı öncesinde kadrosunda ciddi sıkıntılar bulunuyor. Karşılaşma öncesinde dördü cezalı olmak üzere toplam beş futbolcusu kadroda yer almayan Galatasaray Belçika Ligi takımlarıyla bu güne kadar toplam 7 karşılaşmaya çıktı. Bu akşam Belçika temsilcisiyle oynayacağı maç temsilcimizin Belçika takımlarıyla sekizinci müsabakası olacak. Galatasaray Belçika takımlarıyla bu güne kadar oynadığı 7 karşılaşmanın 3’ünde berabere kalırken bu maçların 4’ünde ne yazık ki mağlup oldu. Belçika Ligi takımlarına karşı henüz bir galibiyeti bulunmayan Galatasaray Club Brugge’ye karşı ise oynadığı üç maçın ikisinde beraber kalırken birinden yenilgiyle ayrıldı.

Galatasaray Club Brugge maçını naklen ve şifresiz izlemek ve detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar