Galatasaray - Lazio maçı canlı izle

Galatasaray - Lazio maçı canlı izle
Galatasaray - Lazio maçı canlı izle: Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi grup maçını HD ve canlı izlemek için detaylar.

Galatasaray - Lazio maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray, Serie A ekibi Lazio ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda? Galatasaray taraftarları 1 sezon aradan sonra Avrupa'da sahne alacak takımlarının mücadelesini heyecanla bekleniyor. Bu oldukça önem taşıyan karşılaşmayı izlemek isteyenler hangi adresten izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyor. Galatasaray - Lazio maçı televizyonda yayınlanacak mı? Galatasaray ile Lazio arasında oynanacak karşılaşmayı HD ve canlı olarak izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Lazio maçı canlı izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda İtalyan ekibi Lazio ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray - Lazio mücadelesi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşma TSİ 19.45'te başlayacak. Galatasaray taraftarları mücadelenin televizyonda hangi kanalda yayınlanacağını fazlasıyla merak ediyor. Galatasaray - Lazio maçı Exxen'den şifreli olarak ekrana gelecek. Galatasaray ile Lazio arasındaki mücadeleyi izlemek istiyorsanız sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Lazio maçı ilk 11'ler

Galatasaray ilk 11: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Olimpiu Morutan, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Lazio ilk 11: Thomas Strakosha, Manuel Lazzari, Luiz Felipe, Francesco Acerbi, Stefan Radu, Lucas Leiva, Luis Alberto, Jean-Daniel Akpa Akpro, Felipe Anderson, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile

Galatasaray'da birçok isimden yoksun

Galatasaray'da Arda Turan, Sacha Boey ve Barış Yılmaz sakatlıkarlı nedeniyle oynayamayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde oynama izni bulunmayan Gustavo Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Fatih Öztürk de sahada yer alamayacak diğer isimler. Öte yandan yılbaşında başına gelen talihsiz kaza nedeniyle aylardır formasına hasret kalan Omar Elabdoullai bu maçta da yer alamayacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça zorlu takımlarla bir arada yer alıyor. Pek çok futbolsever tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir grup olduğu dile getirilen grupta Galatasaray'ın yanı sıra Marsilya, Lazio ve Lokomotif Moskova bulunuyor. Marsilya, Lazio ve Lokomotif Moskova liglerinde oldukça formda bir görüntü çiziyor. Üç takımda henüz ligde mağlubiyet almadı.

16-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar