Şahan Gökbakar'dan hayranlarını güldüren paylaşım

Şahan Gökbakar'dan hayranlarını güldüren paylaşım
Fenomen Recep İvedik tiplemesiyle ülkemizin önde gelen komedyenlerinden Şahan Gökbakar, sosyal medyada aşı karşıtlarını tiye almaya başladı.

Usta komedyen Şahan Gökbakar'dan hayranlarını güldüren paylaşım geldi. Daha önce aşı karşıtlarını tiye alarak herkesi kahkahaya boğan oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbahar yine yaptı yapacağını ve zeka kokan sözlerle komedyenliğini gösterdi. Şimdi detaylar

Şahan Gökbakar'dan hayranlarını güldüren paylaşım

Seri olarak çevirdiği Recep İvedik tiplemesiyle ülkemizin önde gelen komedyenlerinden Şahan Gökbakar, sosyal medyada aşı karşıtlarını tiye almaya başladı. Bir parti başkanının “3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir” sözleriyle dalga çeken başarılı komedyen, bugün bir paylaşım daha yaparak komedyenliğini gösterdi.

Hayata tutunmayı başardım

Şahan Gökbakar hayranlarını kahkahaya boğan paylaşımında şunları yazdı: "Küresel güçler hücre çekirdeğimi bozup beni iki kafalı etseler de, ayağa kalkmayı tekrar hayata tutunmayı basardım. Teşekkürler Bill Gates ve küresel dostları.. Oyun böyle bozulur"

Ben değil biz demeyi öğretti

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar seriye bağladığı aşı karşıtlarını tiye alan paylaşımlarına devam etti. Photoshop ile kendisini çift başlı gösteren Şahan Gökbakar, görenlere tebessüm ettiren paylaşımına şu notu düşmüştü: “Özellikle ikinci dozdan 3 hafta sonra, beyincik soğanımdan yeni bir filizlenme oldu. Önce anten olduğunu ve artık 5g çekeceğimi düşünüp çok mutlu oldum.. ama sonra 2. Kafamın cikciğini fark ettim. Başlarda birbirimize hiç alışamadık. Sürekli iki boğaz doyurmak, çift maske takmak ve sosyal mesafeyi korumak vs. çok zordu. Ama bu süreç bana hayata bakarken "BEN" değil "BİZ" diyebilmeyi öğretti..."
Usta oyuncu aşı karşıtlarının sık sık eleştirdiği Bill Gates'e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. İşte o paylaşım: "Küresel güçler hücre çekirdeğimi bozup beni iki kafalı etseler de, ayağa kalkmayı tekrar hayata tutunmayı basardım. İleride başka uzuvlarım da çoğalabilir, hazırım!! Ve Evet..!! Artık ben ve Spike (ismi spike) daha mutluyuz. Teşekkürler Bill Gates ve küresel dostları... oyun böyle bozulur!"

16-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar