Galatasaray - Manchester United maçı canlı izle

Galatasaray - Manchester United maçı canlı izle
Galatasaray - Manchester United maçı canlı izle: Galatasaray - Manchester United maçı şifresiz mi? Hangi kanalda, TV8.5 yayınlayacak mı? Canlı ve HD izlemek için tıklayın.

Galatasaray - Manchester United maçı canlı izle: Galatasaray - Manchester United maçı şifresiz mi? Hangi kanalda, TV8.5 yayınlayacak mı? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 5. maçında Manchester United'ı bu kez kendi evinde ağırlayacak. Temsilcimiz, İngiliz ekibi ile oynadığı ilk maçtan tarihi bir zaferle çıkmıştı. Gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak isteyen Sarı-kırmızılılar'ın en önemli avantajı seyircisi önünde oynamak olacak. Onbinlerce Galatasaray taraftarı tribünde milyonlarcası ise ekran başında maçın başlaması için dakikaları sayıyor. Galatasaray için büyük önem taşıyan karşılaşmayı internet üzerinden online olarak HD kalitesinde izlemek için aşağıdaki bağlıya tıklayın.

Galatasaray - Manchester United maçı canlı izle

RAMS Park'ın ev sahipliği yapacağı Galatasaray - Manchester United maçı TSİ 22.45'te başlayacak. Mücadele EXXEN platformundan canlı olarak ekrana gelecek. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez Martínez yönetecek ve yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Inigo Prieto Lopez de Ceraín üstlenecek. VAR olarak Ricardo De Burgos Bengoetxea, AVAR olarak Juan Martinez Munuera görev alacak. Galatasaray taraftarları gruptan çıkma iddiasını sürdüren takımları için çok önemli olan bu karşılaşmanın başlamasını heyecan içerisinde bekliyor. Galatasaray - Manchester United maçını Canlı TV adresi üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Bu maçı canlı ve HD olarak izlemek için yukarıda bulunan bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Manchester United maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Tanguy Ndombele, Lucas Torreira, Wilfred Zaha, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi. 

Manchester United: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Sofyan Amrabat, Scott Mctominay, Antony dos Santos, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Rasmus Höjlund.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu

SIRA

TAKIM

OM G B

M

AG YG AV P

1

BAYERN MÜNİH 4 4 0 0 11 6 5 12

2

KOPENHAG 4 1 1 2 7 8 -1 4
3

GALATASARAY

4 1 1 2 7 9 -2 4

4

MANCHESTER UNITED 4 1 0 3 9 11 -2 3
29-11-2023
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar