Galatasaray - PAOK maçı canlı izle

Galatasaray - PAOK maçı canlı izle
Galatasaray - PAOK maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi mücadelesi online ve kesintisiz olarak sizlerle. Canlı yayını hemen izlemek için detaylar.

Galatasaray - PAOK maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi, lig aşaması ilk maçında Galatasaray'ın rakibi Yunan ekibi PAOK. Sarı-kırmızılı taraftarın heyecanla beklediği maçı canlı ve kesintisiz olarak nereden izlenir? Galatasaray - PAOK maçı online yayın ile bu adreste. Karşılaşmayı tek tıkla izlemeye hemen başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - PAOK maçı canlı izle

Önemli yıldızları yaz transfer döneminde renklerine bağlayan Galatasaray Avrupa penceresini açıyor. 5 Eylül Çarşamba akşamı TSİ 22:00'de başlayacak Galatasaray - PAOK maçına RAMS Park ev sahipliği yapacak. Tüm gözleri üzerine çekecek maç TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. Mücadeleyi dijital platformda izlemek isteyenler mobil ya da web üzerinde nereden izleyebileceğini araştırıyor. Galatasaray - PAOK maçını online olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Galatasaray muhtemel 11

Fernando Muslera, Ismail Jakobs, Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez, Elias Jelert, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Mauro Icardi, Victor Osimhen.

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon, yeni formatıyla başlıyor. Turnuvadaki temsilcilerimizden Galatasaray, PAOK ile oynayacağı maçla beraber lig aşamasına giriş yapacak. Her zaman grup maçlarıyla hafızalarımıza kazınan Avrupa Ligi'nin yeni formatı sonrası grup aşaması tarih oldu. 32 takım katıldığı turnuvada takım sayısı 36'ya yükseldi. Grup aşaması yerine lig aşaması geldi. Bundan böyle her takım 4 iç saha ve 4 dış sahada olmak üzere 8 farklı takımla 8 maç oynayacak. Bu maçlarda alınan skorlar sonucunda oluşan puanlara göre takımlar 1'den 36'ya kadar sıralanacak. Lig aşamasını 1 ile 8. sırada bitiren takımlar son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24. sıradaki takımlar ise son 16 turuna yükselebilmek için play-off maçı oynama hakkı kazanacak. Son 8 sıradaki takımlar ise turnuvaya veda edecek. Play-off aşamasından itibaren geçtiğimiz sezonlardan farksız bir şekilde devam edecek.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi fikstürü

  • 3 Ekim Çarşamba 19:45 Rigas - Galatasaray
  • 23 Ekim Çarşamba 17:30 Galatasaray - Elfsborg
  • 7 Kasım Perşembe 20:45 Galatasaray - Tottenham
  • 28 Kasım Perşembe 20:45 AZ Alkmaar - Galatasaray
  • 12 Aralık Perşembe 20:45 Malmö - Galatasaray
  • 21 Ocak Salı 18:30 Galatasaray - Dinamo Kiev
  • 30 Ocak Perşembe 23:00 Ajax - Galatasaray
18-09-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar