Galler - Danimarka maçı canlı izle

Galler - Danimarka maçı canlı izle
Galler - Danimarka maçı canlı izle: Galler - Danimarka maçı hangi kanalda? Bu maçı canlı olarak izlemek için detaylar bu sayfada.

Galler - Danimarka maçı canlı izle: Euro 2020'de Galler - Danimarka maçı futbol meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Galler - Danimarka maçı hangi kanalda? Siz de bu maçı heyecanla bekliyorsanız canlı olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Euro 2020'de grup maçlarının ardından eleme heyecanı bugün başlıyor. Galler ile Danimarka arasındaki karşılaşma bugün 19:00'da başlayacak. Son 16 turuna yükselen iki takım da yoluna devam etmek istiyor. Turnuvanın sürpriz favorilerinde Danimarka'nın bu turnuvada nasıl bir sonuç alacağı fazlasıy2la merak ediliyor. Galler de tıpkı Danimarka gibi turnuvada ne yapacağı belli olmayan takımlardan biri olarak görünüyor. Bu durum iki takım arasındaki mücadeleyi fazlasıyla ilgi çekici kılıyor. Galler - Danimarka maçını canlı ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Galler - Danimarka maçı canlı izle

Galler - Danimarka, Euro 2020 son 16 turu mücadelesi Johan Cruyff Arena'da oynanacak. 19:00'da başlayacak karşılaşma TRT 1'den ekrana gelecek. Galler ile Danimarka arasındaki mücadeleyi bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Bu karşılaşmanın TRT 1'deki canlı yayının izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Galler - Danimarka maçı ilk 11'ler

Galler ilk 11: Danny Ward, Connor Roberts, Joe Rodon, Chris Mepham, Ben Davies, Joe Morrell, Joe Allen, Daniel James, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Kieffer Moore.

Danimarka ilk 11: Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Stryger Larsen, Pierre Højbjerg, Thomas Delaney, Maehle, Mikkel Damsgaard, Kasper Dolberg, Martin Braitwaite.

Galler, Euro 2020 A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Türkiye ile birlikte mücadele etti. İlk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalan Galler, ikinci maçında Türkiye'yi 2-0 mağlup etti. Son maçında ise İtalya'ya 1-0 mağlup oldu. Böylece Galler, 4 puanla ikinci olarak gruptan çıktı. Danimarka ise Belçika, Rusya ve Finlandiya ile beraber B Grubu'nda mücadele etti. Danimarka, Finlandiya'ya 1-0, Belçika'ya 2-1 mağlup oldu. Son maçında Rusya'yı 4-1 mağlup eden Danimarka, 3 puanla üçüncü oldu ve en iyi dört grup üçüncüsü arasında yer aldığı için adını son 16 turuna yazdırdı.

26-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar