İtalya - Avusturya maçı canlı izle

İtalya - Avusturya maçı canlı izle
İtalya - Avusturya maçı canlı izle: Euro 2020 son 16 turunda oynanacak İtalya - Avusturya maçı hangi kanalda? Bu maçı canlı ve kesintisiz olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

İtalya - Avusturya maçı canlı izle: Euro 2020 son 16 turunda İtalya ile Avusturya karşı karşıya geliyor. İtalya - Avusturya maçı hangi kanalda? İtalya - Avusturya maçını internette hangi adres üzerinden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız canlitv.biz üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Gruplarda gösterdiği performansla turnuvada favorilerden biri olduğunu herkese gösteren İtalya, Avusturya karşısında da favori olarak görünüyor. Milyonlarca izleyici bu karşılaşma için ekran başına geçecek. Son derece merakla beklenen karşılaşmayı bu sayfa üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. İtalya ile Avusturya arasındaki karşılaşmayı canlı ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İtalya - Avusturya maçı canlı izle

Euro 2020 son 16 turunda birbirine rakip olan İtalya ile Avusturya, çeyrek finale yükselmek için bu akşam TSİ 19:00'da yeşil sahaya çıkacak. Grup maçlarını Roma Olimpiyat Stadı'nda oynayan İtalya, eleme aşamasında ev sahibi avantajına sahip olmayacak. İtalya - Avusturya maçına Wembley Stadı ev sahipliği yapacak. Futbolla ilgilenen milyonlarca izleyicinin gözünü dikeceği maçı TRT 1 canlı olarak ekrana getirecek. Bu maçı ekrana getirecek TRT 1 kanalının canlı yayınını bu sitede bulabilirsiniz. İtalya - Avusturya maçını izlemek için sayfada gördüğünüz bağlantının üzerine tıklayın.

İtalya - Avusturya maçı ilk 11'ler

İtalya muhtemel 11: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Locatelli, Jorginho, Barella, Berardi, Insigne, Immobile.

Avusturya muhtemel 11: Bachmann, Lainer, Alaba, Hinteregger, Dragovic, Kaladzjic, Ilsanker, Schlager, Sabitzer, Gregoritsch, Baumgartner.

Euro 2020 grup aşamasında A Grubu'nda yer alan İtalya'nın rakipleri Galler, İsviçre ve Türkiye'ydi. C Grubu'nda yer alan Avusturya'nın rakipleri ise Hollanda, Ukrayna ve Makedonya'ydı. İtalya, grubunda oynadığı maçlarda kalesinde tek bir gol bile görmedi. İlk maçında Türkiye'yi 2-0, ikinci maçında İsviçre'yi 3-0 ve son maçında Galler'i 1-0 skorlarıyla mağlup etti ve gol yemeden kazandığı 3 maçla 3'te 3 yaparak 9 puanla lider durumda bir üst tura yükseldi. Avusturya ise ilk maçında Kuzey Makedonya karşısında 3-1 kazandı. İkinci maçında Hollanda'ya 2-0 yenilen Avusturya, son maçında Ukrayna karşısında 1-0 kazandı ve 6 puanla ikinci olarak son 16 turuna yükseldi.

26-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar