Gamze Özçelik gözyaşlarını tutamadı!

Gamze Özçelik gözyaşlarını tutamadı!
Gamze Özçelik gözyaşlarını tutamadı! Gamze Özçelik Manavgat yardım kampanyası. Gamze Özçelik yardım bilgileri. Game Özçelik kimdir?

Gamze Özçelik gözyaşlarını tutamadı! Gamze Özçelik  Manavgat yardım kampanyası. Gamze Özçelik yardım bilgileri. Game Özçelik kimdir? Game Özçelik, Manavgat yardım paylaşımı. Gamze Özçelik bağış bilgileri. Gamze Özçelik derneği.

Afet Bölgesi olarak ilan edilen Antalya Manavgat'ta afetzedelere yardım ulaştırmaya devam eden Gamze Özçelik ve ekibi, mağdurların sesi olmaya devam ediyor. Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu Gamze Özçelik, köy halkının eksiklerini toplanan yardımlar ile birlikte tamamlamaya çalışıyor. Ahbap Derneği kurucu Haluk Levent ile birlikte Antalya Manavgat'ta yardım toplamaya devam ediyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapmaya devam eden Gamze Özçelik, 'Yaşadığımız afetle mücadelede canla başla çalışan tüm birimlerimizden, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz. Koordine olmak, birlik beraberliklehareket etmek, sağduyulu davranmak çok önemli' dedi.

Orman yangınlarının devam ettiği bölgelerde vatandaşların yanlarına gittiğinde oldukça zor anlar yaşadığını ancak duygularını bastırmak zorunda olduğunu söyleyen Gamze Özçelik, yalnız kaldığını ağlama krizlerine girdiğini belirtti. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta şu notu düştü;

Gamze Özçelik gözyaşlarını tutamadı!

'Bazen gittiğim bölgelerde kontrolü kaybetmeyip, doğru kararlar verebilmek için duygularımı bastırdığımı fark ediyorum. Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kez biliyorum uçaktan inip arabama bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi... Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek...'

Gamze Özçelik kimdir?

26 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelen Gamze Özçelik, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamlayan Gamze Özçelik, 2000 yılında Miss Turkey 2. güzeli seçilmiştir. Daha sonra Popstar adlı yarışmada sunuculuk yapan Gamze Özçelik, 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Zeynep karakterine hayat vererek ünlenmişir. Birbirinden başarılı dizilerde rol alan Gamze Özçelik, bir süre sonra oyunculuğa ara vererek Umuda Koşanlar adlı yardım derneğini kurarak Afrika'da faaliyetlere başladı. Uğur Pektaş ile dünya evine giren Gamze Özçelik, 2011 yılında boşanmıştır. Uğur Pektaş ile olan evliliğinden Murathan adında bir çocuğu vardır.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar