Gamze Özçelik'ten büyük başarı

Gamze Özçelik'ten büyük başarı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin başından beri yardım dağıtan Umuda Koşanlar Derneği Başkanı Gamze Özçelik, Üsküdar Üniversitesi tarafından ödüle layık görüldü.

Eski manken ve oyuncularımızdan Gamze Özçelik'ten büyük bir başarı haberi geldi. Başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile başta depremzedeer olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım götüren Gamze Özçelik, 8. Yüksek İnsani Değerler Ödülü'ne layık görüldü. Magazin severler merak ediyor, Gamze Özçelik'e bu büyük ödül kim tarafından ve hangi faaliyetinden dolayı verildi? Gamze Özçelik ödülünü alırken neler dedi? Gamze Özçelik ve Umuda Koşanlar Derneği hakkındaki gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Gamze Özçelik'ten büyük başarı

Mankenliği bıraktıktan sonramaneviyata yönelen ve başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile muhtaçların imdadına koşan Gamze Özçelik, Yüksek İnsani Değerler Ödülüne layık görüldü.  Umuda Koşanlar Derneği ile Türkiye, Afrika, Ortadoğu ve Asya’daki mazlum ailelere, çocuklara ve hayvanlara ihtiyaçları doğrultusunda ayni ve nakdi şekilde destek sağlayan ünlü manken, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ihtiyaç sahibi halkımıza sundukları desteklerden dolayı Üsküdar Üniversitesi tarafından Yüksek İnsani Değerler Ödülüne layık görüldü. Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu tarafından 24 altın değeri yaşatmak amacıyla kamuoyu tarafından alanında örnek olan kişi ve kurumlara verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, bu yıl Umuda Koşanlar Derneği'ne verildi. Kurucu Rektörü, Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından ödülünü alan Gamze Özçelik duygusal anlar yaşadı.

İnsani değerleri beslediğimizde mucizelere ulaşıyoruz

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin başından beri yardım dağıtan Umuda Koşanlar Derneği Başkanı Gamze Özçelik, ödülünü alırken yaşadığı duyguyu şu cümlelerle anlattı: “Yüce Allah’ın içimize bahşettiği insani değerleri ne kadar beslersek o kadar mucizelere ve mutluluğa ulaştığımızı keşfettim. Bana fark ettirdiği için şükrediyorum."

Neden gidiyorsun anne?

Ünlü oyuncu ve manken Gamze Özçelik duygusal anların yaşandığı ödül gecesinde sürecin başından beri yanında duran ailesine ve dernekteki yol arkadaşalrına teşekkür etti. İşte o cümleler: "İlk günden bu yana bir kere bile ‘Neden gidiyorsun anne?’ demediği için oğluma teşekkür ediyorum. Hep destek oldu, hiçbir zaman sorun çıkarmadı. Birlikte çalıştığım Umuda Koşanlar Derneği’ndeki yol arkadaşlarıma ve Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a çok teşekkür ediyorum."

29-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar