Gazeteci Ahmet Kekeç koronavirüs sebebiyle vefat etti!

Gazeteci Ahmet Kekeç koronavirüs sebebiyle vefat etti!
Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç koronavirüs sebebiyle vefat etti. Uzun süredir tedavi gören gazeteci Ahmet Kekeç'in oğlu babasına bakın nasıl veda etti!

Covid- 19 salgını sebebiyle vefat eden kişi sayısı her geçen gün artıyor. Havaların soğumasıyla etkisini arttıran salgın sebebiyle vefat edenlerden biri de emektar gazateci Ahmet Kekeç oldu. Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu. Akciğerleri ile ilgili farklı hastalıkları da bulunan Kekeç, 59 yaşında vefat etti. Malatyalı olan Ahmet Kekeç uzun yıllar basın camiasında yazılarıyla yer almıştı.

Ahmet Kekeç'in oğlundan duygulandıran veda!

Koronavirüs sebebiyle vefat eden Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç babasının vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Kendisinin de koronavirüs testinin pozitif çıktığını daha önce belirten Mehmet Hakan Kekeç, babasının ardından duygulandıran cümleler kurdu. Hakan Kekeç, "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslan gibi, bileğiyle savaştı. Babam, Ahmet Kekeç'i kaybettik. Yağmurdan sonra görüşürüz, babam" ifadelerini kullandı.

Ahmet Kekeç verem, kanser ve Koah hastalıklarına da sahipti

Koronavirüse yakalanmadan önce de hastalanan Ahmet Kekeç'in tedavi gördüğü hastanede virüse yakalandığı iddia edildi. Babasının durumu hakkında sık sık paylaşım yapan Mehmet Hakan Kekeç, "Babam gençken verem, son iki senede de iki defa kanser atlattı. Yani ciğerleri yorgun. Bir de üzerine KOAH illeti. Elbette pandemi nedeniyle çok dikkat ettik. İki hafta önce akciğerine pıhtı attı. 10 güne yakın hastanede yattı. Virüsü orada kaptığı kanaatindeyiz. Çünkü inanılmaz kalabalık bir devlet hastanesiydi. İki gün önce ambulansa bilinci kapalı bindirdik. O zamandan beri entübe durumda. Hâlâ duaya ihtiyacı var, hepimiz gibi" demişti.

Gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının ardından yazar arkadaşları, siyasiler ve birçok okuru sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak, Kekeç'e rahmet diledi. 1961 Malatya doğumlu Ahmet Kekeç, Milli Gazete, Yeni Haber, Vahdet, İmza, Akit gazetelerinde muhabir editör ve köşe yazarı olarak görev yaptı.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar