Menajerimi Ara Dizisinde Neler Oluyor?

Menajerimi Ara Dizisinde Neler Oluyor?
Kabus geri döndü. Geçtiğimiz sezon dizi ve film setlerini derinden etkileyen koronavirüs setleri yeniden mi etkisi altına aldı? İşte haberin detayları!

Son günlerde hızla artan ve adeta herkesi ve her kesimi etkisi altına alan koronavirüs bütün sektörler olduğu gibi dizi ve film sektörünü de vurmaya başladı. Bir türlü önü alınamayan ve her geçen gün daha fazla insanın hayatını kaybetmesine sebep olan salgın geçtiğimiz sezon dizileri derinden etkilemiş ve setler iptal edilmişti. Televizyonlar birçok dizde tekrara düşerken nerdeyse yayın akışı oluşturmakta sıkıntı yaşamaya başlamıştı. Bu sezonun henüz başlarında olmamıza rağmen diziler için adeta alarm çanları çalmaya başladı. Daha önce Gönül Dağı, Zümrüdü Anka, Hekimoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerde görülen koronavirüs bu seferde Star Tv’nin bu sezon başlayan flaş yapımlarından Menajerimi etkisi altına aldı. İddiaya göre dizide bazı oyuncular koronavirüse yakalandı. İşte haberin detayları!

Koronavirüs Menajerimi Ara’ya mı Uğradı?

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve sevilen dizi Menajerimi Ara bu sezonun ilginç ve çarpıcı yapımlarından biri. Dizi bir menajerlik ajansında yaşanan ve dizi ve film dünyasının perde arkasında nelerin yaşandığını anlatan bir dizi. Uyarlama olan ve Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan dizinin reytingleri de oldukça iyi seviyelerde. Sevilen diziye ise son günlerde nazar değdi. İddiaya göre Menajerimi, Ara’nın sevilen oyuncusu Peride karakterine hayat veren Ayşenil Şamlıoğlu koronavirüse yakalandı.  Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddiaları bir anda sosyal medyada yer almaya başladı. Ancak konuyla ilgili oyuncu yada diziden resmi bir açıklama yapılmadı.

Güzel Oyuncu Ahsen Eroğlu’da Pozitif!

Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüse yakalandığı ve testinin pozitif çıktığı iddiaları sosyal medyada yer alırken bir kötü haber de dizinin sevilen genç oyuncularından Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu ve yine dizide ajansta çaycı karakterini canlandıran Bedir Bedir’den geldi. Dizideki performansıyla göz dolduran ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç oyuncu Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in de covid – 19 testlerinin de pozitif çıktığı iddia edildi. İddialar henüz taraflar tarafından ya da dizinin yapım şirketi tarafından doğrulanmadı. Umarız iddialar doğru çıkmaz ve sevilen oyuncular işlerine sağlıklı bir şekilde devam ederler.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar