Seni Çok Bekledim dizisinden çok özel fotoğraflar!

Seni Çok Bekledim dizisinden çok özel fotoğraflar!
Özcan Deniz'in yeni projesi Seni Çok Bekledim dizisinden çok özel fotoğraflar geldi. Merakla beklenen yeni dizi Seni Çok Bekledim için geri sayım başladı. İşte detaylar…

Özcan Deniz'in projesi olan Seni Çok Bekledim dizisi için hazırlıklar devam ederken, dizinin tanıtımı için çekilen fotoğraflar dikkat çekti. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Seni Çok Bekledim dizisinin afiş çekimleri için oyuncu kadrosu bir araya geldi. Galaport'ta çekilen çok özel fotoğraflar merakla beklenen dizinin cazibesini ortaya koydu.

Seni Çok Bekledim afiş fotoğrafları çekildi

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun uyumunu gözler önünen seren Seni Çok Bekledim dizisini afiş çekimleri İstanbul manzarası eşliğinde yapıldı. Tüm oyuncu kadrosunu bir araya getiren Seni Çok Bekledim afiş çekimlerinde siyah, gri ve parlement mavi tonları kullanıldı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dışındaki tüm kadroda siyah kostüm kullanılması, başrol oyuncularını ön plana çıkarırken, İrem Helvacıoğlu'nun elbisesinin tonu ise çok beğenildi.

Seni Çok Bekledim yaşanmış bir hayat hikayesi

Star Tv'de yayınlanması planlanan Seni Çok Bekledim dizisi, DNZ Film ve Skala Yapım'ın ortak projesi. Özcan Deniz'in bir yakınının yaşanmış hikayesinin anlatacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri başlamıştı. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Seni Çok Bekledim dizisinde yönetmen koltuğunda oturan isim de Şahin Altuğ olmuştu.

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda yer alan isimler de dikkat çekiyor. Çekimleri başlayan ve setten fotoğrafların da yayınlandığı Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Caner Şahin, Yıldız Kültür, Lila Gürmen, Mehmet Ulay, Türkü Turan, Nihan Büyükağaç, Ali İpin, İlhan Şen, Sibel Şişman, Şehsuvar Aktaş, Damla Makar, Gürkan Güzeyhuz, Selen Domaç, Hakan Ummak ve Durul Bazan rol alıyor. Seni Çok Bekledim dizisi afiş fotoğrafları beğeni toplarken, setten gelen karelerde de sıcak bir dizi olacağının sinyalini vermişti. Star Tv'de yayınlanacak Seni Çok Bekledim dizisinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar