Gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti

Gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti
Çetin Cem Yılmaz:”Tolga Akyıldız bana hayatımda ilk yazı yazdıran insandı. Her şeyi başlatan, hayatımı değiştiren kişiydi, mentorumdu. ”

Beyin kanaması geçiren gazeteci ve söz yazarı Tolga Akyıldız’dan üzücü haber geldi. 50 yaşında hayatını kaybeden Akyıldız’ın ardından sanat dünyası taziye mesajlarıyle acılarını dile getirdi.

Gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti

Vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran yakın arkadaşı  Orçun Sunear "Çok üzgünüm ama kötü haber maalesef, Tolga Akyıldız'ı kaybettik. Şimdi canım İpek'ten aldım haberi. Yattığı yer incitmesin. Çok erken kayıp, çok üzgünüm..." diyerek acı haberi yakınlarına ve sevenlerine duyurdu.

Evinde beyin kanaması geçirmişti

Önceki gün kendi evinde iken beyin kanaması geçiren Akyıldız acilen Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Rahatsızlığını duyan sevenleri, müzik dünyası, takipçileri sosyal medya üzerinden geçmiş olsun temennilerini iletmişlerdi.

Dostları taziye mesajları yayınladı

Tuna Kiremitçi :”30 yıllık arkadaşım gitti. Galatasaray Lisesi'nden beri birbirimizle gurur duyarak büyüdük. Müzik dünyası bilge bir yazarını, İstanbul son beyefendilerinden birini kaybetti. Üzüntüm tarifsiz. Huzur içinde uyu canım kardeşim Tolga Akyıldız.”

Ayşegül Aldinç:”Ah Tolgacığım çok erken. Çok şaşkın ve üzgünüm.”

Fatma Turgut:”Hepimizin, tüm müzik camiasının başı sağolsun. İnanması çok güç bir haber bu. Tolga Akyıldız aramızdan ayrılmış. Tolga gitmiş.. Erkenden hem de... Ailesine, sevdiklerine, herkese sevgisi kadar sabır diliyorum. Huzurla git Tolga...”

Ferhat Göçer:”İyi, güzel, aydın bir insan, kıymetli bir gazeteci ve müzik yazarı, meslek yoldaşımız Tolga Akyıldız'ı kaybettik. Çok üzgünüm…”

Gonca Vuslateri:”Sevenlerine sabır diliyorum... Allah rahmet eylesin.”

Teoman:”Yalan dünya. Nur içinde yat Tolgacığım.”

Yeşim Salkım:”Ne diyeceğimi bilmiyorum çok erken değil mi Tolga...”

Göksel:”Ah canım Tolga. İnanmak istemiyorum. Mekanın cennet olsun. “

Hazal Kaya:”Ah canım Tolga... Çok üzgünüm çok...”

Soner Arıca:”Çok erken bir veda oldu bu; şaşkın ve çok üzgünüm… Mekanı cennet olsun...”

Can Gox:”Ahh Tolga! Senin için bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Seni, güzel kalbini, müzik için yaptıklarını, dostluğunu çok özleyeceğim.”

Çetin Cem Yılmaz:”Tolga Akyıldız bana hayatımda ilk yazı yazdıran insandı. Her şeyi başlatan, hayatımı değiştiren kişiydi. Aldığım her iş teklifinde danıştığım, fikrini aldığım abimdi, mentorumdu. Tanıdığım en zeki, en dolu adamlardandı. Bunu idrak edip ifade edebilmek zaman alacak. Çok üzgünüm.”

PERA:”Bizim için çok değerli Tolga abimizi kaybettik, tüm müzik camiasının başı sağolsun, mekanı cennet olsun. Geride kalan yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz “

03-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar