Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı

Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı
Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ünlü Müzik yazarı ve gazeteci Tolga Akyıldız pek çok seveni ve ünlünün katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün 50 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci ve müzisyen Tolga Akyıldız son yolculuğuna sevenlerinin eşliğinde uğurlandı. 50 yaşında hayata veda eden ve ölümüyle pek çok sevenini derinden üzen Tolga Akyıldız Zincirlikuyu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından yine Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Pek çok ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde ünlü ismin yakınlarının büyük acı içinde oldukları gözlendi. 50 yaşında beyin kanaması geçiren ve acil olarak hastaneye kaldırılan Tolga Akyıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti. Gazeteciliğinin yanı sıra müzisyenlikte yapan ünlü ismin vefat haberi büyük üzüntüye sebep olmuştu.

Toprağa Verildi

Beyin kanaması sonucu geçtiğimiz gün 50 yaşında hayata veda eden Tolga Akyıldız Zincirlikuyu Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Pek çok ünlü ismin ve seveninin katıldığı törende ünlü isimlerin Tolga Akyıldız için büyük üzüntü içinde oldukları gözlendi. Ünlü şarkıcı Teomen burada yaptığı açıklamada “başka bir sektöre geçmişti. Müzik yazarlığını bırakmıştı. Genç müzisyen arkadaşlara yol gösterecek başka bir pozisyona geçmişti. Bir sürü projeyle uğraşıyordu. En faydalı olacağı zamanda gitti. Arkadaşımızı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ama aynı zamanda müzik sektöründe birçok güzel şeyin altında imzası olan arkadaşımızı aramızdan ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Ünlüler ne dedi?

Tolga Akyıldız’ın 50 yaşında hayatını kaybetmesi ünlüler arasında da büyük üzüntüye sebep oldu. Pek çok ünlü Tolga Akyıldız için taziye mesajları yayınladı. Ünlü isim Tuna Kiremitçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “30 yıllık arkadaşım gitti. Galatasaray Lisesi’nden beri birbirimizle gurur duyarak büyüdük. Müzik dünyası bilge bir yazarını, İstanbul son beyefendilerinden birimi kaybetti. Üzüntüm tarifsiz. Huzur içinde uyu canım kardeşim” ifadelerini kullandı. Ayşegül Aldinç ise paylaşımında “Ah Tolgacığım çok erken. Çok şaşkın ve üzgünüm” ifadelerini kullanırken Ferhat Göçer paylaşımında “iyi, güzel, aydın bir insan, kıymetli bir gazeteci ve müzik yazarı, meslek yoldaşımız Tolga Akyıldız’ı kaybettik. Çok Üzgünüm” ifadelerini kullandı. 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Akyıldız’ın vefat haberi ayrıca pek çok insanı, yakınını da derinden sarsı ve üzdü.

05-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar