Gazetecilere yakalanan Demet Özdemir'den itiraf!

Gazetecilere yakalanan Demet Özdemir'den itiraf!
Güzelliği ve oyuncu performansıyla dünyada en başarılı oyuncular listesine giren genç oyuncu Demet Özdemir, güzellik sırrına dair açıklamalarda bulundu.

Gazetecilere yakalanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'den güzellik itirafı geldi. Estetik operasyonlarının hız kesmediği ülkemizde güzelliğiyle dikkat çeken Demet Özdemir, güzelliğini korumak için ne yaptığını açıkladı. Hayranları ünlü oyuncunun güzelliğini nasıl koruduğunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Gazetecilere yakalanan Demet Özdemir'den itiraf!

Güzelliği ve oyuncu performansıyla dünyada en başarılı oyuncular listesine giren genç oyuncu Demet Özdemir, basın mensupları ve magazincilerle sohbet etti. Estetik operasyonlarının gündemden hiç düşmediği ülkemizde Levent'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenen Özdemir, güzellik sırrına dair açıklamalarda bulundu. Güzelliğini korumak için ilk kez yeni bir yöntem denediğini itiraf eden Demet Özdemir, yüz yogası hakkında bilgi verdi. 

İğne olmadan genç kalabiliyorsun!

Güzelliği uluslararası örgütler tarafından tescillenen ünlü oyuncu Demet Özdemir,yüz yogası yaptırdığını söyleyerek hayranlarıyla bu egzersize dair bilgi paylaştı. İtalya'da geçen yıl güzellik ödülüyle ödüllendirilen güzel oyuncu yüz yogası hakkında şunları söyledi: “İlk defa denedim. Spor yapıyoruz kendimize dikkat ediyoruz ama yüzde de bir sürü kas var. Yaş geçtikçe yüzün sarkmasını engelliyor. İğne olmadan genç kalabiliyorsun. Denemek istedim” 

Demet Özdemir Kimdir?

1992 Kocaeli doğumlu Demet Özdemir zor bir çocukluk geçirdi. Şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alan Özdemir, Studio Oyuncuları'nda iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Pegasus reklam filmi ile başlayan oyuncu, ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak şöhrete uşladı. Erkenci Kuş dizisinde “Sanem" karakterini canlandıran oyuncu, Ortadoğu’nun en prestijli ödül töreni MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Güzel yıldız ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile nişanlıdır. Başarılı oyuncu son olarak İbrahim Çelikkol ile birlikte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynadı.  

Rol Aldığı Yapımlar

2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Tv Dizisi)
2014 Kurt Seyit ve Şura (Tv Dizisi)
2014 Kaçak Gelinler (Tv Dizisi)
2015 Tut Sözünü (sinema filmi)
2015 Çilek Kokusu (Tv Dizisi)
2016 No: 309 (Tv Dizisi)
2018 Erkenci Kuş (Tv Dizisi)
2020 Doğduğun Ev Kaderindir (Tv Dizisi)

18-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar