Alişan hakkında çıkan haberlere isyan etti

Alişan hakkında çıkan haberlere isyan etti
Ünlü şarkıcı Alişan hakkında yazılan haberlere isyan etti. Vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarını okuldan alan Alişan'ın özel park yeri kullandığı haberleri yapılmıştı.

Ünlü şarkıcı Alişan hakkında geçen hafta medyaya yansıyan bir iddia ortaya atılmıştı. Koronavirüs nedeniyle genç yaşta vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarını okula götürüp getiren Alişan için özel park yeri tutulduğu iddia edilmişti. Diğer velilerin bu konuda şikayetçi olduğu ve yapılan ayrımcılığa tepki gösterdikleri de iddialar arasında yer alıyordu. Alişan geçen hafta hakkında yapılan bu haberlere sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi ve iddiaları yalanladı. "Ne özel park alanım var ne de şöförüm" diyen Alişan yapılan haberlere isyan etti.

Alişan özel park yeri haberlerine ateş püskürdü

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından onun kızlarına da kendi çocuğu gibi bakacağını söylemişti. Artık 4 çocuğum var diyen Alişan yeğenlerini okula da kendi götürüp getiriyor. Medyaya yansıyan haberlerde ise çocukların gittiği okul önünde park yeri olmadığı halde Alişan için dubalarla özel park yeri oluşturulduğu iddia edilmişti. Çıkan bu haberlere çok sinirlenen Alişan Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Beni ve ailemi rahat bırakın" dedi. Alişan yapılan haberin fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı; "Ne kadar büyük bir haber, ne kadar büyük bir yanlış, Alişan yeğenlerini almaya gitmişte özel park yeri kullanmış!!! Herkesin hergün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı birşey!! Gerçekten bunu haber yapmakta büyük bir haber basarısı!!!"

Alişan: Beni ve ailemi rahat bırakın

Ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu mübarek kandil günü bunu haber yapıp altınada vicdandan, merhametten, nasibini almamış herkesi Allah’a havale ediyorum… Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz lütfen beni ve ailemi rahat bırakın… Ben ne kımseden ayrıcalık nede başka bişey istiyorum..Ne özel park alanım var nede şöförüm… Sadece amacım yeğenlerimi okuldan almak her anne babanın yaptığı gibi… Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü yaşamışım, yapacagınız hiçbişey beni yaralamaz üzmez… Ama bu kadar merhametten, anlayıştan yoksun insan olması!!!" ifadelerini kullandı.

Alişan'ın paylaşımın altına Çağla Şikel ve Demet Akalın da yorum yaptı. Çağla Şikel, "Sen niye açıklama yaparsın ki kuzum niye?" yazdı. Demet Akalın ise, "Arkaşımın mutlu bir gülümsemesi bile boğazına takılıyo… İnsanların acılarına saygı gösterin hiçbir velinin ÖZEL OKUL’daki park olayına takılmadığına eminim… Kimse bu kadar merhametsiz değil…" yorumunu yaptı.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar