Geçmişin İntikamı Dizisinin Konusu

Geçmişin İntikamı Dizisinin Konusu
Büyük başarılara imza atan Limon Yapım'dan bomba gibi bir dizi geliyor. Limon Yapım'ın yeni dizisi Geçmişin İntikamı'nın konusu ne? Geçmişin İntikamı dizisinin oyuncuları, Geçmişn İntikamı hangi kanalda yayınlanacak?

Elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Limon Yapım bu sezonda ekranlara damga vurmayı hedefliyor. Limon Yapım daha önce Poyraz Karayel, Kırlangıç Fırtınası, Hayat Sevince Güzel, Aşk ve Gurur, Kalbim Ege’de Kaldı ve Şevkat Yerimdar gibi reyting rekorları kıran dizilere imza atmıştı. Geçtiğimiz sezonda başladığı tüm dizilerin final yapmasının ardından yeni sezona Savaşçı ve Şevkat Yerimdar'la iddialı bir giriş yaptı. Savaşçı ve Şevkat Yerimdar'la sınırlı kalmayan Limon Yapım, Geçmişin İntikamı adlı dizi ile de izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

GEÇMİŞİN İNTİKAMI HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Limon Yapım'ın yeni projesi olan dizinin adı ise Geçmişin İntikamı. Adıyla bile oldukça heyecanlandıran dizinin konusu ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak? Dizide hangi isimler rol alacak? gibi tüm sorularınızın cevabı bu yazımızda. Dizinin şuan hala cast çalışmaları devam etmekte olup hangi kanalda yayınlanacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Fakat Fox Tv ile görüşmelerin yapıldığı gelen iddialar arasında. 

GEÇMİŞİN İNTİKAMI DİZİSİNİN KONUSU

İşlemediği bir cinayetten dolayı hapse giren birinin adaleti arama mücadelesini konu alıyor. Dizi bu konusuyla Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi Ölene Kadar'a benzemesi dikkat çekti.

12-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar