Gel Dese Aşk 1. bölüm izle

Gel Dese Aşk 1. bölüm izle
Gel Dese Aşk 1. bölüm izle: Gel Dese Aşk dizisi ilk bölüm tek parça olarak yayından. Bölümü izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Gel Dese Aşk 1. bölüm izle: ATV ekranlarında Sinegraf ve Osman Sınav imzası taşıyan Gel Dese Aşk dizisi ilk kez ekrana geldi. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Güçmen, Öykü Çevik ve Ertan Saban'ın yer aldığı Gel Dese Aşk dizisinin 1. bölümünü izlemek için yazının devamına göz atın. Bunun yanı sıra Gel Dese Aşk dizisiyle ilgili tüm bilgilerin de yazıda yer aldığını hatırlatalım.

Gel Dese Aşk dizisi 1. bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın:

GEL DESE AŞK 1. BÖLÜM İZLE

Gel Dese Aşk dizisinin konusu ne?

40 yaşı deviren Murat ve Yasemin, 20 yıllık evlidir. Başlarda mükemmel giden ilişkileri yıllar geçtikçe yıpranmış ve çıkmaza girmiştir. İkinci kızlarının doğumundan sonra aralarındaki bağ kopma noktasına gelmiştir. Yasemin, kızının hastalığı nedeniyle eğlenmeyi, mutlu olmayı kendine yasaklamış bir kadındır. Bu eziyeti yalnızca kendisine değil Murat'a da yapmaktadır. Sorunlu evlilikleri devam ederken Murat, Bahar ile karşılaşır. Bahar, Murat'tan yaşça küçük genç bir kadındır. Murat, hayatına giren Bahar'a aşık olur, daha doğrusu aşık olduğunu düşünür. Murat ve Yasemin'in ilişkisi Bahar'dan sonra büyük tehlikeye girecektir. Bahar, babası Barlas tarafından terk edilmiş bir kızdır. Dolayısıyla yıllarca babasızlık özlemi çekmiştir. Babasına büyük öfke duymaktadır ve ondan intikam almak ister. Murat'a duyduğu şeyin aşk olduğunu düşünse de, yalnızca bir baba figürü aramaktadır aslında. Barlas ise 40 yaşını geçmiş, eşi Sitare ve oğlu Onur ile hayatını sürdürmektedir. Sözü dışarda olan Barlas, uçkuruna düşkün bir adamdır. Zengin bir yaşam sürmektedir. Barlas'ın eşi Sitare ise kendini oğlu ve eşine adamış bir kadındır. Genç ve güzel görünmeyi kafasına takmıştır. Her şey onlar için güllük gülistanlık giderken ya da onlar öyle olduklarını sanarken işler tersine döner. Bahar, hayatlarına girdikten sonra her şey karışacaktır.

Gel Dese Aşk dizisi oyuncu kadrosu

Gel Dese Aşk dizisinin oyuncu kadrosunu Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Altan Gördüm, Aslıhan Malbora, Defne Piriçci, Buket Eker Kabal, Ebru Emre ve Mehmet Atay oluşturuyor.

08-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler