Öğretmen dizisindeki büyük sır ne?

Öğretmen dizisindeki büyük sır ne?
Fox Tv'nin yeni dizisi Öğretmen yayınlandığı ilk bölümle dikkat çekmeyi başardı. İkinci bölüm fargmanı yayınlanan Öğretmen'deki büyük sır ne?

Öğretmen dizisi Fox Tv'de yeni bir dizi olarak yayınlanmaya başladı. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü ise oldukça büyük bir ilgi gördü ve bazı eleştirler yapılsa da genel olarak beğenildi. İkinci bölümü heyecanla beklenen Öğretmen dizisinin ikinci bölüm fragmanında bahsedilen sırrın ne olduğu ise oldukça merak edildi. Başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin başrolde olduğu Öğretmen dizisinde Akif'in sırrı açığa çıkacak mı? sorusu özellikle sosyal medyada çok konuşulanlardan biri oldu. Öğretmen'deki büyük sır ne? sorusu ise şöyle ortaya çıktı;

Akif'le Metin Müdür tanışıyor mu?

Öğretmen dizisinin 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda öğrencileri rehin tutan Akif, onlar için yemek istiyor. Yemeklerin tek kişi tarafından getirilmesi şartı koyan Akif, gelecek kişinin polislerin olduğu yerden gelmesini istiyor. Bu görevi ise Metin Müdür istiyor. Metin Müdür yemekleri getiriyor ve Akif'le karşı karşıya geliyor. Bu esnada Akif "Hoşgeldin Metin Müdürüm" diyerek sarılıyor. Bu sarılma sahnesi ise kafalarda soru işaretleri oluşturuken, dikkatleri tekrar diziye çekti. Metin Müdür ve Akif'in nasıl ve nerede tanıştığı oldukça merak edildi.

Türkiye'ye Öğretmen adıyla uyarlandı

Fox Tv'nin yeni dizisi Öğretmen, orijinal ismi 3 Nen A Kumi: Ima kara Mina-san wa, Hitojichi Desu, olan ve İngilizce Mr. Hiiragi’s Homeroom olarak adlandırılan Japon yapımı bir dizisden uyarlandı. 10 bölüm yayınlanan Mr. Hiiragi’s Homeroom 2019 yılı yapımlarından biri olarak çok beğenilmiş ve IMDB puanı 7,4 olmuştu. Türkiye'ye Öğretmen adıyla uyarlanan dizinin başrollerinde, İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Fox Tv'de çarşamba akşamları yayınlanan Öğretmen dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. Küçükkapı Lisesi’nde öğretmen olan Akif Erdem karakterini canlandıran İlker Kaleli'nin ilk bölüm performansı da oldukça başarılıydı.

Öğretmen dizisinin konusu ne?

İlk bölüme bir sene önceki olaylarla başlayan Öğretmen dizisinde, Akif ve Zeynep öğretmenin aşkı anlatılırken, Akif'in Zeynep'e evlilik teklifiyle diziye start verilir. Zeynep öğretmen Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün Akif'le nişanlanmıştır. O gün olaylar başlar ve önemli bir dönüm noktası olur. Akif'in o gün Zeynep'e aşkla bakması aslında kendinin de farkında olmadığı bir sonun başlangıcı olur. Bir yıl sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alır. Kimse zarar görmez fakat emniyet Akif'in bunu neden yaptığını anlamaya çalışır. Akif herkese ders verecektir... Sıradışı bir hikayesi olan Öğretmen dizisi, her çarşamba Fox Tv'de.

07-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar