Özcan Deniz'den Skandal 8 Mart paylaşımı!

Özcan Deniz'den Skandal 8 Mart paylaşımı!
Özcan Deniz’den gelen skandal 8 Mart paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü. 8 Mart 2020 Pazar günü yayınlanan paylaşım magazin dünyasını birbirine kattı. İşte o paylaşım!

Dünya genelinde özel günlerden biri olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli organizasyonlarla kutlandı. Hemen herkes bu özel gün için paylaşımlarda bulundu. Ancak ünlü sanatçılarımızdan biri olan Özcan Deniz’den gelen skandal 8 Mart paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü. 8 Mart 2020 Pazar günü yayınlanan paylaşım magazin dünyasını birbirine kattı. Çalkantıların adamı Özcan Deniz’in  skandal paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özcan Deniz'den Skandal 8 Mart paylaşımı!

Olayların adamı Özcan Deniz yine gündem olmayı başardı. Zaman zaman sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Özcan Deniz bu sefer de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Hemen herkesin sosyal medyadan duygu ve düşüncelerini ifade ettiği bu özel günde Özcan Deniz yine kendine özgü bir yorumda bulundu. Duyanlara pes dedirten Özcan Deniz gelen yoğun tepkilere rağmen mesajını silmedi. İşin garibi geçtiğimiz yıllarda Özcan Deniz 8 Mart günü evlenmişti.

Eyy Full Makyaj…

Canlitv platformu olarak Özcan Deniz imzalı skandal 8 Mart paylaşımını sorumluluk gazeticilik anlayışıyla aynen paylaşıyoruz. "Eyy bu pazar günü full makyaj, eşofmanlarla evde, kafede vs. eline yapışık telefondan 8 Mart Kadınlar Günü mesajlarını okuyan kadın; şu an mutfağında çalışan, sana servis yapan 'çalışan' kadının 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü kutla. Hatta ona bir hediye al. Bugün bütün kadınların değil, emekçi kadınların günüdür. Yürekten kutlarım."

Yoğun tepkiler aldı

Özcan Deniz'in kadınları ayrıştıran ve ötekileştiren bu mesajı duyarlı insanların tepkisine yol açtı. Skandal 8 Mart paylaşımına sessiz kalmayan kadın dernekleri sanatçıyı kınayan açıklamalarda bulunarak paylaşımı silmelerini istedi. Ancak haberimizin yazıldığı şu saatlerde Özcan Deniz tarafında herhangi bir hareketlilik yok. Konu ile ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.

Özcan Deniz Kimdir?

1972 yılında Ankara’da doğan şarkıcı, Ağrı kökenlidir. Ankara’da büyümesine rağmen gençliği Aydın'da geçti. Henüz küçük bir öğrenciyken hikayeler yazan Özcan Deniz bu hikâyeleri oyunlaştırdı. Yerinde duramayan bir yapıya sahip olan Özcan Deniz, oyunlaştırdığı hikayeleri sahneye taşıdı. Arkadaşlarıyla kurduğu küçük amatör tiyatro ile çevre il ve ilçelere turneler düzenledi. 13 yaşındayken müzik kulağı ve güzel sesi keşfedilen Özcan Deniz, kısa zamanda Aydın'ın aranılan orkestra solisti haline geldi. Aydın’da düzenlenen “Geleneksel Ses Festivali”nde birinci olan şarkıcı, çılgın bir karar vererek İstanbul’a geldi. Zorluklar karşısında pes etmeyen Özcan Deniz, ilk albüm çalışmasını 20 yaşında çıkartmayı başardı. “Yine Ağlattın Beni” albümüyle müzik listelerini alt üst eden ve televizyon programlarında kendine yer bulan Özcan Deniz birçok dizi ve filmde rol aldı.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar