Gel Dese Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Atv'de ekrana gelecek Gel Dese Aşk Dizisi Konusu ve oyuncu Kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman başlayacak ve dizinin hikayesini hangi usta yapımcı kaleme aldı? İşte detaylar!

2020 yılı dizi sektörü için çok hızlı başladı. Biten diziler, final kararı alınan diziler, yeni başlayacak ve yaz sezonu için hazırlıkları süren diziler… Sektör şu sıralar inanılmaz hareketli ve bu hareket her yerde kendini gösteriyor. Özellikle yakın zamanda başlayacak dizilerin heyecanı hem seyirciyi hem de yapım şirketi ve yayıncı kanalları sarmış durumda. Reyting rekabetinde geri kalmamak için milyonlarca liranın harcandığı dizilere yapılan bu yatırımlar da kimi zaman ne yazık ki boşa gidebiliyor. Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ve seyircinin beklenti içinde olduğu dizilerden biri olan Gel Dese Aşk’ın tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizinin yayın tarihi tam olarak açıklanmasa da yakın zamanda ekrana geleceği tahmin ediliyor. Bizde Gel Dese Aşk’ın oyuncu kadrosunu ve konusunu sizler için araştırdık.

Gel Dese Aşk Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ve hikayesi Usta Yapımcı ve Yönetmen Osman Sınav’a ait olan Gel Dese Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Bu oyunculardan özellikle Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda çevik isimleri dikkat çekiyor. Son projelerinde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı dizinin diğer oyuncu kadrosunda, Öykü Gürman, Ertan Sabah,   Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriçci yer alıyor. Bu kadar usta oyuncunun bir araya geldiği ve beklentinin yüksek olduğu dizinin yapım şirketi ise Osman sınav’ın sahibi olduğu Sinegraf… Çekimleri devam eden dizi 2020 yılına damga vuracak diziler arasında gösteriliyor.

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu Ne?

Hikayesini Osman Sınav’ın kaleme aldığı Gel Dese Aşk’ın tanıtımları Atv’de yayınlanmaya başlandı. Her ne kadar yayın günü ile ilgili bir açıklama yapılmasa da dizinin çekimleri son sürat devam ediyor. Başrolünde Usta oyuncular Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı dizi, 20 yıldır evli olan bir çiftin aşkı yeniden bulma hikayesini anlatıyor. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir mottosuyla duyurulan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Dizi, görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini konu alıyor. Gel Dese aşk, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin aşkı yeniden bulmasını konu alıyor. Tanıtımları seyirci tarafından oldukça beğenilen diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

14-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar