Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?

Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?
ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki yeni dizi Gel Dese Aşk nerede çekiliyor? İşte detaylar..

Yeni diziler birbir yayın hayatına başlarken, ATV ekranlarında yayınlanacak olan Gel Dese Aşk dizisi de bunların arasına girmeye gün sayıyor. Heyecanla beklenen yeni dizi Gel Dese Aşk'ın oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin nerede çekildiği de büyük merak konusu oldu. İşte 'Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?' sorusunun cevabı bu haberimizde..

ATV'den yepyeni bir dizi : Gel Dese Aşk

ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk daha yayın hayatına başlamadan adından söz ettiren diziler arasına girmeyi başardı. Aşk, dram ve  aile hayatını konu alan dizi ünlü yapımcı Osman Sınav tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Onbul, Aslı Kahraman'ın oturduğu Gel Dese Aşk dizisinin çekimleri başladı. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya (Murat), Şebnem Bozoklu (Yasemin), Aslıhan Malbora (Derin), Ertan Saban (Barlas), Öykü Gürman (Sitare), İlayda Çevik (Bahar), Mehmet Atay, Uğur Çavuşoğlu, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Tuğçe Ersoy, Ayşe Defne Piriçci ve Altan Gördüm gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Hayatın tüm zorluklarına karşı ayakta durmaya çalışan 20 yıllık evli bir çiftin hikayesini konu alan Gel Dese Aşk dizisinin henüz yayın günü netleşmedi. Çok kısa bir süre sonra ekranlara gelecek olan dizi ile ilgili merak edilen konulardan biriside nerede çekildiği oldu. İşte bizde sizler için araştırdığımız 'Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?' sorusunun cevabı..

Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?

ATV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Gel Dese Aşk'ın çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Gel Dese Aşk dizisinin ilk deneme çekimleri İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Üsküdar'da yapılmaya başlandı. İlk deneme çekimleri gerçekleştirilen yeni dizi Gel Dese Aşk'ın asıl çekimlerinin nerede olacağı merak edildi. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi oyuncuların paylaştığı dizinin asıl çekimleri ise Beykoz'da bulunan eski bir kundura fabrikasında yapılacak. Üsküdar ve Beykoz'la sınırlı kalmayan dizinin çekimleri İstanbul'un bir çok önemli mekanlarında da devam edecek. Merakla beklenen yeni dizinin tutup tutmayacağı ise büyük merak konusu. Yeni dizi Gel Dese Aşk çok yakında ATV ekranlarında olacak. 

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler