Gel Hemşerim Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Gel Hemşerim Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır?
Show Tv ekranlarında değişik, eğlenceli ve tamamen doğal yeni bir yarışma programı başlıyor. Gel Hemşerim! Peki bu yarışma programına nasıl katılınır? İşte cevabı!

Özellikle yaz ayları televizyon kanalları unuttukları pek çok yapıma yöneliyor ve seyirciye yeniden bu yapımları sunuyor. Bu tür yapımlar daha çok seyircinin tatil mekanlarında ya da evlerinde rahat bir şekilde takip edebileceği yapımlardan oluşuyor ki bunlarda çoğunlukla yarışmalar oluyor. Şimdilerde yaz ekranlarında hemen bütün televizyonların en az bir tane yarışma programı seyirciyle buluşuyor. Bu yarışmaların çoğuna katılım doldurulacak bir formla olurken çok azı özel yarışmacılar seçiyor. Yakın bir zamanda Show Tv’de başlayacak olan Gel Hemşerim Yarışması’da her seyircinin başvurabileceği yarışmalardan biri olacak gibi görünüyor. Canlıtv takipçileri için Ağustos ayında seyirciye merhaba diyecek yarışmanın katılım şartlarını araştırdık.

Gel Hemşerim Başlıyor!

Son zamanlarda organik ürünlere gösterilen yoğun ilgi, beslenme alışkanlığının doğal ürünlere doğru değişmesi ve kırsalın daha cazip hale gelmeye başlaması Show Tv’de yeni başlayacak yarışmaya da ilham kaynağı oldu. Seyircinin Güldür Güldür Show’dan tanıdığı Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla ekranlara gelecek yarışmada çekimlerin tamamı köy meydanında yapılacak. Yarışma kendi yaşadıkları çevrenin en meşhurlarından, doğdukları toprakların en sevilenlerinden oluşacak takımların yarışacağı bir formata sahip. Peki Gel Hemşerim’e başvuru nasıl yapılıyor? Anadolu’nun pek çok bölgesinden gelecek yarışmacıların programa iki şekilde başvuru yapma imkanları bulunuyor. Birinci yol, WhatsApp üzerinden 0552 458 36 36 numaralı telefona mesaj yollayabilirsiniz. Mesaj yolladıktan sonra WhatsApp üzerinden telefonunuza gelecek olan başvuru formunu eksiksiz doldurarak yarışmaya başvuru yapabilirsiniz. Ya da Show Tv internet sitesi üzerinden Gel Hemşerim Gel programını seçerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru formunda sorulan sorulara yanlış bilgiler vermeniz durumunda başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Rüştü Onur Atilla Kimdir?

Rüştü Onur Atilla 18 Mayıs 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinde lise eğitimi alan Atilla, lise yıllarında tiyatro yapmaya başlamıştır. Başarılı oyuncu Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tiyatro Kılıç ve Tiyatro Bahane’de uzun yıllar çalışan başarılı oyuncu ilk ekran deneyimini 2007 yılında Kavak yelleri dizisiyle yaşamıştır. BKM yapımda Güldür Güldür Show ekibinde yer almış ve seyirci tarafından sevilmiştir. Başarılı oyuncu son olarak Cici Babam ve dedemin Fişi adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

16-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar