Nazan Kesal Çocuk Dizisi’nde!

Nazan Kesal Çocuk Dizisi’nde!
Star Tv'nin yeni yayın döneminde iddialı yapımlarından olacak olan Çocuk Dizisi cast çalışmalarına başladı. Dizinin kadın başrolü için Nazan Kesal'le anlaşıldı. İşte detaylar!

Televizyonlar ve yapım şirketleri Eylül ayında başlayacak olan yeni yayın dönemi için hazırlıklarında son aşamaya geldiler. Özellikle yeni başlayacak diziler için senaryo yazım aşaması bitti ve çoğu dizi için de oyuncularla anlaşmalar sağlandı. Artık diziler yavaş yavaş sete inmeye ve motor demeye hazırlanıyor. Daha şimdiden görünen o ki yeni yayın dönemi televizyonlarda çok sıkı bir rekabeti de beraberinde getirecek. Hemen hemen bütün kanallar yeni girecek dizilerinde oldukça iddialılar. Yapımcı şirketler de artık daha kesin ve garanti dizilere yönelmiş durumdalar. Anlaşılan o ki hem televizyonlar hem de yapım şirketleri için artık öyle riske atılacak fazla zaman ve para var. Bu da yeni yayın döneminde rekabetin üst seviyelerde ve çok sıkı geçeceğinin bir belirtisi olarak görünüyor. Kanallar yeni yayın döneminden önce son viraja girerken Star Tv’de yayınlanacağı açıklanan Çocuk Dizisi’de son hazırlıklarını yapıyor.

Çocuk Dizisi Nazan Kesal’la Anlaştı!

1441 Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve Eylül yayın döneminde Star Tv’de ekranlara geleceği açıklanan, yapımcılığını İrfan Şahin, yönetmenliğini ise Serkan Birinci’nin yapacağı Çocuk Dizisi’nde cast çalışmaları başladı. Konusu tam olarak açıklanmasa da kadın draması zerine olacağı tahmin edilen Çocuk Dizisi’nde, çocukları için her türlü mücadeleye giren ve onların iyiliği için çalışacak olan bir annenin (Asiye) hayatı ekranlara taşınacak. Dizinin en önemli karakteri konumundaki asiye karakteri için 1441 Prodüksiyonun Nazan Kesal’e teklif götürdüğü ve başarılı oyuncu ile anlaştığı iddia edildi. Seyircinin en son TRT 1’de yayınlanan Halka dizisinde seyrettiği Nazan Kesal’in kim olduğu ve hangi projelerde rol aldığını sizler için araştırdık.

Nazan Kesal Kimdir?

28 Mart 1969 yılında Manisa’da dünyaya gelen Nazan Kesal şu sıralar 50 yaşına giren oyuncular arasına girmiş durumda. Aynı zamanda yönetmenlik ve senaryo yazarlığı da yapan Nazan Kesal Çukur Dizisi’nde İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal’le evlidir. Nazan Kesal dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezundur. Oyuncu daha çok tiyatro oyunlarında görev almış olsa da özellikle son yıllarda oynadığı dizilerdeki karakterleri ile oldukça beğeni toplamış ve seyirci tarafından tanınmaya başlamıştır. Nazan Kesal Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı “İklimler” filmiyle 43. Antalya Altın Portakal Film festivalinde En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır. 2011 yılında ise 30. Uluslar arası İstanbul Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.

Nazan Kesal’in şimdiye kadar rol aldığı dizi ve filmlerden bazıları şunlardır. Halka (2019), Fazilet Hanım (2017), Analar ve Anneler (2015), Bugünün Saraylısı (2014), Kayıp Şehir (2012), Hicran Yarası (2009), Bizim Aile (1995), Tatlı Bedüş (1993), Tuzdan Kaide (2018), Nasipse Adayız (2018), İklimler (2006), Uzak (2002)

15-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar