Jet Sosyete'nin akıbeti belli oldu! Yeni sezonda devam edecek mi? Gürse Birsel duyurdu!

Jet Sosyete'nin akıbeti belli oldu! Yeni sezonda devam edecek mi? Gürse Birsel duyurdu!
3. sezonunda devam edip etmeyeceği yılan hikayesine dönen Jet Sosyete için senaristi Gürse Birsel'den çok önemli bir açıklama geldi.

Son sezonunu TV 8 ekranlarında geçiren Jet Sosyete’nin final mi yaptı, dijital platforma mı geçti tam olarak belli olmamıştı. Jet Sosyete izleyicileri 2019-2020 sezonu için Jet Sosyete olacak mı olmayacak mı diye merak ederlerken önemli bir açıklama geldi. Dizide rol da alan ama asıl senaristliği ile dikkat çeken Gürse Birsel Jet Sosyete’nin geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Oyuncu kadrosunda değişikliğin kaçınılmaz olduğu Jet Sosyete bu sezon ekranlara gelecek mi? İşte Gürse Birsel’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım… Ayrıntılar haberimizde…

Jet Sosyete 3. Sezon Puhu Tv’de yayınlanacak!

Jet Sosyete çalışanları için dizi sürelerinin uzunluğu hayli problemdi. Bu durumu uzun süre Gürse Birsel çeşitli mecralarda duyurdu. Öyle ki baktığınız zaman Jet Sosyete ayda 3 bölüm anca yayınlanıyordu. Jet Sosyete 1. Sezonunda Star Tv’de yayınlanmış  2. Sezonunda da TV 8 macerası yaşamıştı. Dizi Gürse Birsel’in açıklamasına göre 3. Sezonda  İnternet Platformu ya da bir tür ip tv olan Puhu Tv’de yayınlanacak. Üstelik Puhu Tv’deki bölümler 50’şer dakika olacak. Artık Gürse Birsel’in Avrupa Yakası’nın ilk sezonlarındaki gibi 50’şer dakika yazacak olması takipçilerini de heyecanlandırdı.

 “Toplanıp, giyinip, saçları tarayıp İstanbul’a gelme, sete gidip dekordu kostümdü filandı toplantılar yapma, seyirciye güzel “jet-sosyetik” haberler verme zamanı.”

Usta kalemin bütün hünerlerini ortaya döküp akıllarda kalıcı sürekli konuşulan bir komedi dizisi ortaya çıkarması bekleniyor. Jet Sosyete’nin 3. Sezonunu izlemek için PUHU TV abonesi olmak gerekiyor. Seyircilerin Jet Sosyete’yi online yayında ne kadar izleyecekleri de merak konusu. Bu reytingler diğer dizilerin yolunu açacağı gibi komedi dizilerinin de online platformlarda yayınlanabileceğini gösterecek. Bir nevi referans olacak.

Jet Sosyete 3. Sezon Puhu Tv’de ne zaman başlayacak?

Gürse Birsel’in açıklamasına göre hazırlıklar başlamış. Dizi kısa sürede ekranlarda olacaktır. Bu da eylül sonu ile ekim başı olması muhtemel.

Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var?

Çağlar Çorumlu, Gürse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Enis Arıkan, Bartu Küçükçağlayan ve Derya Karadaş

Puhu Tv nedir? Nasıl izlenir?

Puhu Tv şu anda ücretsiz bir platform ve çeşitli sosyal medya hesaplarıyla giriş yapılabiliyor. Ancak ileride ücretli olması bekleniyor.

17-07-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler