Gel Konuşalım'ın yeni sunucusu Eylem İpek kimdir?

Gel Konuşalım'ın yeni sunucusu Eylem İpek kimdir?
TV8 ekranlarının sevilen sabah programı Gel Konuşalım yeni sezon için tüm hazırlıklarını bitirdi. Peki yeni sunucu Eylem İpek kimdir?

Televizyon dünyasının sezon arası veren yapımları bir bir ekranlara geri dönmeye başladı. Ekranlara ne zaman döneceği merak edilen programlardan birisi de Gel Konuşalım olmuştu. Gel Konuşalım ne zaman başladı? TV8'in sevilen sabah kuşağı programı Gel Konuşalım'ın yeni sezondaki yeni sunucusu Eylem İpek kimdir? İşte detaylar..

Hakan Ural, Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu’nun sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programı yine ortalığı kasıp kavuruyor. Geçtiğimiz aylarda Hakan Hatipoğlu'nun programdan ayrılması ile ekranlara kısa bir ara veren program yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Programı yakından takip eden izleyiciler programın başlamasını büyük bir merakla bekliyordu. Ve yeni sezonda Hakan Hatipoğlu'nun yerine kimin geleceği merak edildi. Hakan Ural ve Seray Sever eşlik edecek isim kim olacak? İşte Gel Konuşalım programının yeni sezondaki yeni sunucusu..

Hakan Hatipoğlu'nun programdan ayrılmasının ardından yerine kim geleceği en çok merak edilenler arasındaydı. Hakan Ural, Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu ile alışılan programa yeni birinin gelmesi reytingleri nasıl etkileyecek? Hakan Ural ve Seray Sever'e eşlik eden Eylem İpek kimdir? Eylem İpek hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık..

GEL KONUŞALIM YENİ SUNUCUSU EYLEM İPEK KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Eylem İpek, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Bir ailenin 5 kardeşinden biri olan güzel sunucu Eylem İpek, daha 4 yaşındayken babasını kaybetmiştir. Eylem İpek, Posta gazetesinde yayımlanan Benden Duymuş Olmayın köşesinin yazarıdır. 2016 yılının Nisan ayında Beşiktaş Shangri-La Hotel’de Gökhan Şafak ile hayatını birleştirmişti. Düğünde nikah şahidi Demet Akalın ve Neslihan Alkoçlar olmuştur. Eylem İpek boyu 1,62 kilosu 51’dir. Uzun yıllardır abisi Yaşar İpek ile görüşmemektedir. 

Hakan Ural'ın veda açıklaması:

Hakan Ural sezon arası vermeden önce programı yakından takip eden izleyicilerine bir veda açıklmasında bulundu. Açıklamada  “Sizlerin ilgi alakasıyla var olan program ...büyük küçük yaşlı genç çoluk çocuk herkese sonsuz teşekkürler Allah razı olsun iyi ki varsınız .....Bilmeyerek istemeyerek kırdığımız varsa affola ... 3 yıl bitti ...ağustosta görüşmek dileğiyle” ifadelerine yer verdi.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler