Ramo dizisinden ilk görüntü! Çekimler başladı!

Ramo dizisinden ilk görüntü! Çekimler başladı!
Dizi severlerin heyecanla beklediği Ramo dizisinin çekimlerine başlanırken, Murat Yıldırım'ın yeni rolü en çok merak edilenlerden. İşte Ramo dizisinden ilk görüntü!

BKM imzalı Show Tv ekranlarında yayınlanması heyecanla beklenen Ramo dizisinin çekimlerine başlandı. Çekimlerine başlanan dizinin Ekim ya da Kasım ayında seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran BKM yapımı Ramo dizisinin başrollerinden biri ise Murat Yıldırım olmuştu. Yıldırım'ın 4 yıl aradan sonra bir dizide yer alması ve farklı bir karakterle seyirci karşına çıkması da Ramo dizisinde ilgi toplayan önemli unsurlardan.

Ramo dizisinden ilk görüntü!

Murat Yıldırım'ın çekimlerden yansıyan görüntüleri ise dizi hakkında merak uyandırmayı başardı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başarılı oyunculuklarıyla yer alacağı dizi setinden yayınlanan fotoğraflar bile projenin yolunun açık olacağına yönelik fikir veriyor. Murat Yıldırım fotoğraflarda alışılmış oyunculuk karakterlerinden farklı bir imajla seyirci karşısına çıkıyor.

Büyük bir aşk hikayesi

Yayına çok yakında başlaması beklenen Ramo dizisinde, iki aile arasındaki çatışma ve bu çatışmadan doğacak büyük bir aşk hikayesi işleniyor. Yılmaz Şahin'in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan var. Başarılı bir castla çekimlerine başlanan Ramo dizisinde TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle hafızalarda kalan Esra Bilgiç'in avukat rolüyle seyirci karşısına çıkması ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Murat Yıldırım'ın canlandıracağı Ramo (Ramazan) karakteriyle aşk yaşaması dizinin sürükleyici başlıca etkenlerinden olacak. Başroller dışındaki oyuncu kadrosu da oldukça beğenilen Ramo dizisinde rol alacak oyunculardan bazıları isimleri ise şöyle; Görkem Sevindik, Ekin Koç, Cemre Baysel, Sacide Taşaner, Burcu Cavrar...

İlk bölümler İstanbul'da çekiliyor

Esra Bilgiç'in avukat Sibel olarak karşımıza çıkacağı dizinin bir mafya - aile dizisi olduğu belirtilirken çekimleri Adana'da yapılıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de müziklerini hazırlayan Aytekin Aktaş'ın yine Adana'da çekilen Ramo dizisinin müziklerini yapacağı öğrenildi. İlk bölümlerinin çekimleri İstanbul'da yapılan dizinin ana seti Adana'da olacak. Oyuncular ve teknik ekip İstanbul çekimlerinin ardından uzun soluklu Ramo projesi için Adana'da çalışmalrını sürdürecek. BKM tarafından ortaya konulan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak Ramo dizisi merakla beklenirken, bizler de canlitv.com olarak ekibe başarılar dileyerek, raytingi bol bir dizi olmasını temenni ediyoruz.

03-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar