Benim Tatlı Yalanım'ın Hande'si Gonca Sarıyıldız'ın estetiksiz hali olay oldu!

Benim Tatlı Yalanım'ın Hande'si Gonca Sarıyıldız'ın estetiksiz hali olay oldu!
Benim Tatlı Yalanım dizisinin güzelliği ile göz dolduran Hande'si Gonca Sarıyıldız'ın estetiksiz hali olay oldu. İşte güzel oyuncunun estetiksiz hali...

Star Tv'nin yaz sezonu dizileri arasında en çok sevilen ve büyük beğeni toplayan dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın Hande'si yani güzel oyuncu Gonca Sarıyıldız eski hali ile herkesi şoke etti. Gonca Sarıyıldız'ın estetiksiz halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Benim Tatlı Yalanım dizisinin sinsi karakteri Hande'ye hayat veren Gonca Sarıyıldız'ın estetik yaptırmadan önceki hali..

Yaz sezonu dizileri arasında büyük bir performans gösteren Benim Tatlı Yalanım dizisi bu sezonda devam etme kararı aldı. Karısı tarafından terk edilen Nejat'ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan (Kayra) kızına üzülmemesi için anlattığı pembe yalanların giderek içinden çıkılmaz bir hal almasını anlatan dizinin genç ve güzel oyuncularından biri olan Gonca Sarıyıldız eski hali ile görenlerin ağızını açıkta bıraktı. Reytingleri iyi olan dizinin hem konusu hem de oyuncuları yakından takip ediliyor. Bu isimlerden birisi de Suna ve Nejat'ın arasını açmak için sürekli türlü türlü oyunlar yapan ve Hande karakterine hayat veren Gonca Sarıyıldız oldu. Güzelliği ile dolduran oyuncu Gonca Sarıyıldız'ın estetik yaptırmadan önceki hali gündeme bomba gibi düştü. Benim Tatlı Yalanım'dan önce ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Seviyor Sevmiyor'da da rol almıştı. İşte ekranların güzel yüzü Gonca Sarıyıldız'ın estetik yaptırmadan önceki hali..

Gonca Sarıyıldız'ın estetiksiz hali olay oldu!

Benim Tatlı Yalanım'ın Hande'si Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Yeni sezonda Benim Tatlı Yalanım adlı dizide Hande karakterini canlandıran Gonca Sarıyıldız, 28 Ekim 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara'da hayata gözlerini açan Gonca Sarıyıldız aslen İstanbulludur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü başarı ile tamamladıktan hemen sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Müjdat Gezen Tiyatrosunda "1881" adlı tiyatro oyununda Fikriye Hanım karakteriyle sahnelerde yer aldı. Gonca Sarıyıldız ilk olarak 2011 yılında  efsane dönem dizisi olarak ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl'la izleyici karşısına çıkmıştır. Şimdi ise Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol almaktadır.

Gonca Sarıyıldız’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Benim Tatlı Yalanım (Hande Eymen) (TV Dizisi)
2017 – Nerdesin Birader? (Aslı) (TV Dizisi)
2016 – Seviyor Sevmiyor (TV Dizisi)
2015 – Bedel (Nazan) (TV Dizisi)
2014 – Diğer Yarım (Esma-Zeynep)(TV Dizisi)
2013 – İnadına Yaşamak (Deniz) (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Fatma Hatun) (TV Dizisi)

01-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar