Gelim Mutfakta Kim Birinci Oldu? (22 Kasım Cuma)

Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? (22 Kasım Cuma)
Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha geride kaldı. Peki yarışmanın birincisi kim oldu? Birinci kaç puan aldı? Yarışmaya veda eden isim kim? İşte detaylar

Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışma programında bir hafta daha geride kaldı. Hafta içi her gün yayınlanan ve gelinlerle kaynanalarının bir ekip olarak yarıştığı program bu hafta da büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne oldu. Programın 18 – 22 Kasım tarihli haftasının son programı bugün yapıldı ve büyük ödül olan beş altın bileziği kazanan yarışmacı belli oldu. Aynı zamanda programın 400. Bölümü de olan bugün kim birinci oldu ve büyük ödüle ulaştı? Yarışmanın son gününün kazananı kim oldu ve 18 – 22 Kasım tarihli haftada Gelinim Mutfakta programına veda eden yarışmacı kim oldu? İşte detaylar!

Gelinim Mutfakta’da Kazanan Kim Oldu?

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta’da çekişmeli bir haftanın daha sonuna gelindi. Bugün (22 Kasım Cuma) yapılan son program sonunda kazanan yarışmacı belli oldu ve yarışmanın büyük ödülü olan beş altın bileziği kazandı. Büyük rekabetin yaşandığı yarışmanın 400. Bölümünün yayınlandığı Cuma günü yarışmacılar birinci olmak ve programdan elenmemek için ellerinden geleni yaptı. Yarışmacıların bütün hünerlerini sergiledikleri yarışma sonrasında 18 – 22Kasım haftasının kazananı Melike oldu ve büyük ödül olan beş altın bileziğe ulaşmayı başardı. Yarışmanın ikincisi ise birinciden sadece bir puan daha az alan Elif oldu.

Gelinim Mutfakta’da 22 Kasım Cuma Günü Yarışmaya Kim Veda Etti?

Kanal D’nin heyecanlı, rekabetçi ve hünerli ellere sahip yarışması Gelinim Mutfakta da bu haftanın (18 – 22 Kasım) kazananı 74 puanla Melike olurken ikinciliği Melike’den sadece bir puan daha az alarak 73 puan alan Elif oldu. Büyük rekabetin ve çekişmenin yaşandığı haftada yarışmaya veda eden isim ise Gamze ve Duygu arasında yaşanan kıyasıya rekabet sonucunda ortaya çıktı.

Haftalık değerlendirme sonunda Gelinim Mutfakta’da 18 – 22 Kasım haftasının kaybedeni ve programa veda edeni 40 puanla Gamze olurken 45 puanla Duygu programda kalmayı başardı. Böylece Gelinim Mutfakta’da bir hafta daha geride kalırken kazanan Melike, kaybedip programa veda eden ise Duygu oldu.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar