Gelin adayı Hanife başörtüsünü çıkardı

Gelin adayı Hanife başörtüsünü çıkardı
Esra Erol’un yaptığı evlendirme programına katılarak kısa süre içinde hem sevilen hem de tepkiler alan Hanife, başını açınca da tepkilerden bigane kalamadı

Ne hikmetse bazıları şöhreti kaldıramıyor. Bunun en son örneği meşhur gelin adayımız Hanife oldu. Fenomen gelin adayı Hanife gündem olabilmek uğruna bu sefer başörtüsünü çıkardı. Peki Hanife neden böyle yaptı, Hanife neden bir türlü evlenemiyor, işte Hanife hakkında merak edilenler…

Gelin adayı Hanife başörtüsünü çıkardı

2015 Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı evlendirme programına katılarak kısa süre içinde hem sevilen hem de tepkiler alan Hanife, başını açınca da tepkilerden bigane kalamadı. Son halini instagram hesabından paylaşan Hanife büyük eleştiri aldı. Kimi takipçileri "Dikkat çekmek için kapanmış daha fazla dikkat çekmek için açılmış." derken, kimileri ise "Zaten açıktı, kafa kapamayla kapalı olunmuyor özünü bulmuş" yorumlarında bulundu.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Ancak toplumun önünde şekil ve rota değiştirenler genellikle ilkesizlikle ve omurgasızlıkla suçlanır. Hanife’nin son kararı büyük tepki topladı. Ancak az da olsa destek verenler de yok değil. Onu her haliyle kabullene gerçek dostlarıydı onlar. Ancak başörtüsünü bir mağduriyet unsuru yapıp reyting toplayan Hanife sosyal medyada hemen ikiyüzlülükle suçlanıp adeta linç edildi.

Uzun süre ekranlarda izdivaç programları sayesinde boy gösteren ve kimseyi beğenmeyen Hanife sürekli başörtüsünü öne çıkarıyordu. Şimdi o artık bir kapalı bayan değil. Bakalım açık haliyle koca bulabilecek mi? Her yaptığı olay olan Hanife gözden düşünce pompacılık bile yapmıştı.

En Büyük Destek Sevgi'den Geldi

Gelin adayı, bu radikal kararından sonra binlerce takipçisiyle olsa da hatta kazancını bu hesaptan sağlasa da Instagram hesabını kapattı. Gürdal’ın yeni açtığı hesap ise şimdilik kilitli. Hanife’ye başını açma kararında tek destek, Zuhal Topal'ın programında tanıştığı Sevgi Akiska verdi. Sevgi Akiska, Instagram hesabından Hanife'nin başı açık çekilen fotoğraflarını "Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın" notuyla paylaşarak destek verdi.

Katıldığı evlilik programlarında bir türlü evlenememesiyle tanınan müzmin bekar Hanife, ekranlardan ayrıldıktan sonra bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamış, izdivaç programlarını ifşa etmişti. Hanife, 'izdivaç' programlarında para karşılığı evlenenlerin olduğunu, gelin adaylarının program yapımcılarından para aldığını, araba karşılığı evlenenler olduğunu da itiraf etmişti.

Peki Hanife Gürdal kimdir?

Hanife Gürdal, 1995 İzmir doğumlu. Lise mezunu olan Hanife katıldığı izdivaç programlarında herkesi reddetti: Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı evlendirme programına katıldı. İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti. Zuhal Topal'a geçti: 10 ayı aşkın süredir Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV’de yayınlanan Zuhal Topal’ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. 2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğu bile yaptı ancak tutunamadı. Gözden düşen Hanife 2018 yılında bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

12-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar