Gelin Evi bu hafta birinci kim oldu (5 Nisan Cuma)

Gelin Evi bu hafta birinci kim oldu (5 Nisan Cuma)
Show TV'nin en çok sevilen yarışması Gelin Evi 5 Nisan Cuma günü birincisi belli oldu. Heyecanın gittikçe arttığı Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu?

Dile kolay tam 714 bölüm olmuş. Gelin Evi programından bahsediyoruz. Canlı tv izleyicileri olarak bu haftaki bölüm birincisini merak ettik. Show TV'nin en çok sevilen yarışması Gelin Evi 5 Nisan Cuma günü birincisi belli oldu. Heyecanın gittikçe arttığı yarışmada 714. bölüm birincisi kim oldu? İşte detaylar…

Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu?

Yarışma programlarına ilgi giderek artıyor. Her gün yayınlanan bu yarışmalarda hem çeşitli hünerler sergileniyor hem de keyifli bir mücadeleye şahit oluyoruz. Özellikle Show Tv’de yayımlanan “Gelin Evi” yarışması bu trendde zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor. Gelin Evi’nde bu hafta kim birinci olmuş, bakalım.

Final heyecanının yaşandığı son bölümde gelinler tam kadro, Burcu Hanım'ın evine konuk oldular. Final gününün gelip çattığı Gelin Evi 5 Nisan Cuma günü 714. bölümüyle ekranlara geldi. Cuma gününün ev sahiplini 20 yaşındaki Burcu Hanım yaptı. İki yıllık evli olan genç yarışmacının evini çok beğendiğine şahit olduk. Ama Ev hanımı olan Burcu Hanım'ın evi, diğer yarışmacılar tarafından kıyasıya eleştirildi. Öyle ki bu eleştirilerden halılardan orta sehpaya kadar bütün eşyalar nasibini aldı. Eleştirmeye ilk önce salondan gelinler, ne hikmetse bir tek koltukları oturma odasına uygun buldu. Koltukların rengini bile beğenmeyen gelinler, orta sehpaya bahane bularak takımla bağdaşmadığını belirttiler. Duvardaki lekeler, yarışmacıların gözünden kaçmazken aynı bahane ile yatak odasını da beğenmediler. Özellikle yatak başlığı herkesten eksi puan aldı. Yerde 3 tane yolluk olması sadece gelinler değil izleyicilerin bile gözünden kaçmadı. Ancak gelinler, Burcu Hanım ve eşinin tek başlarına yuvalarını kurmasını hep birlikte takdir ettiler. Burcu hanımın hazırladığı ikramları beğenmeyen gelinler, dünkü sofrayı ise beğenmişlerdi. Derken final anına geçildi. Birbirlerine verdikleri puanlar açıklanırken tansiyon yükseldi. 

Birinci kim oldu?

Bu hafta Gelin Evi’nde haftanın birincisi Selen Hanım altınları kaptı. 27 puan alan Selen Hanım’ın mutluluğu göze çarparken en düşük puanı alan Emine Gelin hüzne boğuldu. 21 puanda kalan Emine Gelin’e biz de geçmiş olsun diyoruz.

Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Betül, birinciliği ve altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 27 puan alan Betül, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu. Gelin Evi 714. Bölümünde; 2 yıllık evli, 20 yaşında, ev hanımı Burcu Gelin’in evine konuk olundu. Burcu Hanım’ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmadı.

05-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler