Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisinden ayrılıyor mu?

Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisinden ayrılıyor mu?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da bir ayrılık mı yaşanıyor? Başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, Sena karakterinin ölmesi üzerine diziden ayrılacak mı?

Ay Yapım'ın gözde dizisi Çukur, çatışma sahneleriyle zaman zaman tepki çekse de pazartesi akşamları reyting yarışında başarılı sonuçlar elde ediyor. Koçavalı ailesinin Çukur mahallesini ayakta tutma mücadelesini izlediğimiz dizide dram ve aksiyon dolu sahneler izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizinin son bölümünde Çukur, kardeş dizi Çarpışma'nın Veli karakterini misafir etmiş daha sonrasında Çukur'un Vartolu'su Çarpışma dizisinin ön izlemesinde kendini göstermişti. İki dizi arasındaki oyuncu transferleri devam ederken sürpriz bir ayrılık haberi yayıldı. Dizinin kadın başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz karakterinin ölmesi üzerine diziden ayrılacak mı?

Mayıs sonunda sezon finali yapacak olan dizinin 2. sezon 26. bölümünde Sena, Koçovalı ailesi için kendini feda etmiş Mahsun ile birlikte Çukur'dan uzaklaşmıştı. Bölümün son sahnesinde ise gizemli bir kişi Sena'ya silah doğrulttu. Koçovalı ailesinin tüm uğraşlarına rağmen ulaşamadığı Sena vurulacak mı? Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılma ihtimali konuşulurken sosyal medyaya yapım şirketinin hazırladığı bir fotoğraf düştü. Fotoğrafta Sena'nın ölüm ve doğum yılı yazıyor olup cenaze çekimlerinde kullanılacağı tahmin ediliyor. 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken Karşılaşmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Lisedeyken tiyatro eğitimi almış daha sonra Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılarak ödüle layık görülmüştür. Oyunculuğun yanı sıra modellikte yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında ise Amerika'ya gidip Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. İlk dizisi Amerikan yapımı Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Bu dizide Ebru karakterini canlandırmıştır. Daha sonra başrollerinde Evrim Alasya ve Emre Kınay gibi isimlerin bulunduğu Güneş'in Kızları dizisinin kadrosuna katılmıştır. Genç oyuncu 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde başrol oynamıştır. Deniz, şimdi ise Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'da Yamaç'ın (Aras Bulut İynemli) eşi Sena karakterine hayat vermektedir.

04-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar