Jet Sosyete final yapıyor!

Jet Sosyete final yapıyor!
Tv8 ekranlarının sevilen absürt komedi dizisi Jet Sosyete final yapıyor. Jet sosyete dizisi neden, ne zaman final yapacak?

Kızım ve Jet Sosyete dizilerine ev sahiğliği yapan Tv8, Jet Sosyete dizisinin fişini çekti. Başrollerini Gürsel Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Enis Arıkan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı absürt komedi dizisi Jet Sosyete final yapıyor.

Dizinin hem senaryosunu kaleme alan, hem de başrolünde yer alan Gürse Birsel sosyal medya hesabından dizinin bu hafta yeni bölümünün ekranlarda olmayacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz hafta yayın tarihi Çarşamba'dan Perşembe'ye alınan, yeni gününde bir bölüm yayınlandıktan sonra tekrar bir hafta ara vermek zorunda kalan dizi bir süredir reytinglerde de kötü sonuçlar elde ediyordu.

JET SOSYETE NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Tv8'in yaptığı 'Survivor' hamlelerinden dolayı reytinglerde oldukça kan kaybeden dizinin 3 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 39. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

Dizi hakkında çıkan final iddiaları da, Gürse Birsel'in şu paylaşımıyla doğrulanmış oldu;

"7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembe'den itibaren Mayıs'ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi Özleyin."

JET SOSYETE 35. BÖLÜM ÖZETİ

Gizem’in yeni projesi bu sefer sağlıklı ve doğal beslenme üzerinedir. Tony ile birlikte Yuccha’nın yerine sağlıklı yemekler servis eden, ‘My Avocado’ adlı bir kafe açarlar. Mekan, birden çok popüler olur ama Tony’nin gündüzleri işe gitmek zorunda olması yüzünden bütün yük Gizem’e kalır. Gizem, bu çalışma temposuyla baş etmekte zorlanır ve şaşırtıcı çareler arar. Ek gelir peşindeki Safiye ve Yaşar bir tesadüf sonucu evlerinin bodrum katını Can Bonomo ve grubuna prova mekanı olarak kiralar fakat Can Bonomo’nun ne kadar ünlü olduğundan habersizlerdir. Gerçeği öğrenince sevilen müzisyeni Safiye’nin Elazığ’dan gelen kuzeni Alican olarak tanıtırlar. Can Bonomo da onlarla işbirliği yapar ama bu sonsuza kadar sürmez.

06-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar