Gelin Evi Yayından Tamamen Kaldırıldı! Yeni Sezonda Hangi Kanalda Devam Edecek?

Gelin Evi Yayından Tamamen Kaldırıldı! Yeni Sezonda Hangi Kanalda Devam Edecek?
Show Tv'de ekrana gelen ve gündüz kuşağının vazgeçilmezlerinden olan Gelin Evi'nde şok gelişme! Show Tv Gelin Evi'ni yayından kaldırdığını duyurdu. İşte detaylar!

Joker Yapım tarafından hazırlanan ve hafta içi her gün ekranlara gelen Show Tv’nin gündüz kuşağı programlarından Gelin Evi, özellikle kadın seyirciler tarafından beğenilerek izlenilen yapımlar arasında yer alıyor. Evlendirme programlarının zorunlu bitişinin ardından ortaya çıkan yapım evli kadınların çeyiz, mutfak, dekorasyon gibi her konuda kıyasıya rekabete girdikleri bir yarışma olarak dikkatleri çekiyor. Program hafta içi beş gün boyunca her güne bir yarışmacı olacak şekilde ekranlara gelirken beş günün sonunda katılımcılardan en iyi olanın belirlenmesi amaçlanıyor. Haftanın birincisinin büyük ödül olan beş tam altın ve beş bileziği kazandığı yarışma da yarışmacılar birbirine üstünlük kurmak için ellerinden geleni yapıyor.

Gelin Evi Yayından Kaldırıldı!

Show Tv’nin gündüz kuşağı programlarından olan ve hafta içi her gün saat 13.00’da ekranlara gelen Gelin Evi programı geçtiğimiz 31 Mayıs’ta sezon finali yaparak tatile girmişti. Seyircinin beğenerek izlediği yapım özellikle kadın seyirciler arasında oldukça popülerdi ve yüksek reytingiyle de dikkatleri çekiyordu. Yarışmacıların büyük ödüle ulaşmak için, ev dekorasyonu, mutfak, gelinlik, çeyizlik gibi alanlarda birbiriyle kıyasıya bir rekabete tutuştuğu yarışmanın yeni sezonda da devam edeceği belirtilmişti. Her hafta bir birincinin seçildiği ve kazananın diğer yarışmacıların verdiği oylarla belirlendiği program da büyük ödül beş tam altın ve beş bilezik olarak belirlenmişti. 31 Mayıs’ta sezon finali yapan ve yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren programla ilgili olarak Show Tv yönetimi yeni bir karar alarak programın yayından kaldırılmasına karar verdi. Bu ani kararın nedeninin ne olduğu açıklanmazken Gelin Evi programının önümüzdeki Eylül yayın döneminde Show Tv ekranlarında olmayacağı kesinleşmiş oldu.

Gelin Evi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Joker yapım tarafından hazırlanan ve 31 Mayıs’ta yayınlanan 754. Bölümüyle Show Tv ekranlarına veda eden Gelin Evi programının önümüzdeki yayın döneminde hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor. Programın Show Tv tarafından yayından yeni kaldırıldığı düşünülecek olursa yapım şirketi ve yapımcının yeni bir kanalla görüşmelere başlayacağı kesin gibi gözüküyor. Gelin Evi’nin yeni kanalıyla ilgili her türlü bilgileri canlıtv.com’dan öğrenebilirsiniz.

11-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar