Gelinim Mutfakta 11 Ekim Cuma kim elendi? Bilezikleri kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 11 Ekim Cuma kim elendi? Bilezikleri kim kazandı?
Gelinim Mutfakta 11 Ekim Cuma kim elendi? Bilezikleri kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta bu hafta kazanan isim ve elenen isim..

Kanal D ekranalarının sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının gözde yarışma programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta, her hafta olduğu gibi bu Cuma günü de final heyecanı yaşandı. Tüm hafta boyunca kendilerinden istenilen yemeği hazırlayarak en yüksek puanı almaya çalışan gelinler, elenmemek için ellerinden geleni yaptılar. Kayınvalidelerinde aralarında bulunduğu yarışma programında zaman zaman gergin dakikalarda yaşanmakta. Bol heyecanın yanı sıra eğlenceninde var olduğu yarışma programının sunucusu Fatih Ürek ise, eşsiz yorumu ile hemen herkesin gönlünü kazanmış durumda. Geçtiğimiz Pazartesi günü yepyeni bir haftaya merhaba diyen Gelinim Mutfakta yarışmacıları, beş altın bilezik için kıyasıya yarıştı. Oldukça stresli bir haftayı geride bırakan Gelinim Mutfakta kadrosu, final bölümünde neler yaşadı? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta final bölümü izle. İşte ekranların vazgeçilmez programı Gelinim Mutfakta'da bu hafta yaşananlar...

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın sonunda birinci olanın beş altın bileziği kazandığı bir bölüm daha geçti. Kayınvalidelerden en fazla puanı toplayarak haftanın kazanan ismi olurken, öte yandan ise bir isim daha Gelinim Mutfakta'ya veda etmiş oldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranalarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfaktayarışma programında bugün final heyecanı yaşandı. Tüm hafta boyunca kayınvalidelerden en az puanı toplayan gelin yarışmaya veda etmek zorunda kalırken, en çok puanı toplayan isim ise 5 altın bileziğin sahibi olarak yeni bir haftaya merhaba diyecek.

Bu hafta ise gerçekleştirilen final bölümünde, haftanın en düşük puanını elde eden isimler Duygu ve Dilek olmuştu. Duygu'nun yarışmaya veda eden isim olması gerekirken, Kıymet ise annesinin sağlık sorunları yaşadığını bu yüzden yarışmaya veda etmek istediğini açıkladı. Böylelikle Kıymet yarışmaya veda etmiş, Duygu ise yeni haftada yarışmada yarışmaya hak kazanmış oldu.

Bunların yanı sıra kayınvalidelerden en fazla puanı toplayarak 5 altın bileziğin sahibi olmaya hak kazanan gelin Elif oldu. Toplamda 62 puan alan Elif, haftanın birinci gelini oldu.

12-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar