Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Evim dizisinde buluşuyor!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Evim dizisinde buluşuyor!
Türkiye'nin iki başarılı ve sevilen isimi yeni dizi Evim'de buluştu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Evim dizisi ne zaman başlayacak?

Güzelliği ile ekranların en sevilen isimi Demet Özdemir ve genç kızların sevgilisi İbrahim Çelikkol, yeni Evim dizisinde bir araya geldi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Evim dizisi daha şimdiden büyük yankı uyandırdı. İki ünlü oyuncunun başrolünü paylaştığı dizi Evim ne zaman ve hangi kanalda ekranlara gelmeye başlayacak? İşte yeni dizi Evim hakkında tüm detaylar..

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Evim dizisinde!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'i bir araya getiren, "Evim" dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanında yer alan gerçek bir hikayeden uyarlanan Evim dizisi daha şimdiden büyük bir ses getirdi. Bu ikilinin başrolleri paylaşması izleyici üzerinde ayrı bir heyecan uyandırdı. En son Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş'ta canlandırdığı Sanem karakteri ile hayran kitlesini milyonlara katlayan Demet Özdemir'in yeni bir dizi ile ekranlara geri dönmesi hayranlarını mutlu etti. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanan 'Evim' projesinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol başrol oynayacak. İbrahim Çelikkol Mehdi, Demet Özdemir ise Zeynep karakterine hayat verecek. Zorlu bir aşkın efsanesini yazacak olan yeni dizi Evim, TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Evim dizisi ne zaman başlayacak?

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Evim dizisinin TV8 ekranlarında yayınlanacağı açıklanırken, dizinin ne hangi gün ve saatte yayınlanacağına dair ne kanaldan ne yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren dizinin yeni sezonda izleyicisi ile buluşması bekleniyor. 

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen Demet Özdemir, Kocaeli doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk olaral Bengü'nün dansçı kızları olarak ekranlarda almıştı. Daha sonra Mustafa Sandal'ın klibinde yer alan Demet Özdemir, reklam filmlerinde de rol almıştır. Ardından Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Kurt Seyit  ve Şura, Kaçak Gelinler, Tut Sözünü ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.

Demet Özdemir rol aldığı diziler

Sana Bir Sır Vereceğim

Kurt Seyit ve Şura

Kaçak Gelinler

Tut Sözünü

Çilek Kokusu

Erkenci Kuş

 

11-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar