Kıvanç Tatlıtuğ'u yıkan haber! Tedavi için Amerika’ya gitti

Kıvanç Tatlıtuğ'u yıkan haber! Tedavi için Amerika’ya gitti
Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber gündem oldu. Yakışıklı oyuncu tedavi için Amerika’ya gitti. Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber neydi, ne için Amerika’ya gitti.

Her geçen gün artan başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber gündem oldu. Yakışıklı oyuncu tedavi için Amerika’ya gitti. Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber neydi, ne için Amerika’ya gitti, diyorsanız ayrıntılar haberimizde.

Kıvanç Tatlıtuğ'u yıkan haber! Tedavi için Amerika’ya gitti

Daha yavruyken alıp büyüttüğü köpeği Mars’ın kansere yakalandığını öğrenen Kıvanç Tatlıtuğ adeta yıkıldı. Bütün ülke olarak hayvansever kimliğiyle tanıdığımız ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 3 yaşındaki Amerikan Staffordshire cinsi köpeği Mars kansere yakalanınca soluğu Amerika’da aldı. Sık sık köpeği Mars ile sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir süredir reklam filminde de oynattığı köpeği hastalanınca işi gücü bırakıp tedavi için Amerika’ya gitti.

Köpeğin Garip Hareketleri

Kıvanç Tatlıtuğ reklam filminde de oynattığı köpeği Mars'ın garip hareketlerini görünce şüphelendi. Acı gerçeği, köpeğini götürdüğü veterinerde çektirdiği röntgen sayesinde öğrendi ve yıkıldı. Çünkü köpeğinin beyinde tümör belirmişti. Hemen harekete geçen Kıvanç Tatlıtuğ, hiçbir masraftan kaçınmayarak köpeğinin kanını değiştirtti, özel tedaviler uygulattı. Bütün imkanlarını seferber eden yakışıklı oyuncu, veterinerlerin "Uyutalım" önerisini doğru bulmadı. Son çare olarak köpeğini Amerika'da tedavi ettirmeye karar veren Kıvanç Tatlıtuğ, can dostunu alarak Amerika’ya gitti. canlitv olarak iyi haberler bekliyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ’u tanıyalım

1983 Adana doğumlu Kıvanç, gençliğinde Adana kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor’da 2 yıl, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de 1 yıl basketbol oynadı. Sakatlanmasıyla birlikte basketbol kariyeri sona erdi. Arkadaşalrının ısrarlarıyla manken yarışmalarına katıldı ve 2002 Yılında Best Model of Turkey manken yarışmasında birinci oldu. Fransız mankenlik ajansı Success‘in teklifiyle yaklaşık 2 yıl Paris’te yaşadı. Sonrasında oyuncu olmak için Türkiye’ye döndü ve Okan Bayülgen’den oyunculuk eğitimi aldı. 2005’te Gümüş dizisiyle başladığı oyunculuğu Kanal D'de yayınlanan Menekşe ile Halil dizisiyle perçinledi. Aşk-ı Memnu dizisi onun için tam bir çıkış noktası oldu. Kısa bir süre Ezel dizisinde, son olarak ise Kuzey Güney adlı dizide oynadı. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı. Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel, son olarak da Çarpışma dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ birçok sinema filminde de görev aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Dizileri

2005-2007 – Gümüş

2007-2008 – Menekşe ile Halil

2008-2010 – Aşk-ı Memnu

2011-2013 – Kuzey Güney

2014 – Kurt Seyit ve Şura

2016-2017 – Cesur ve Güzel

2018-2019 – Çarpışma

2010 – Ezel (Konuk Oyuncu)

Oynadığı Filmler

2007 – Amerikalılar Karadeniz’de 2

2013 – Kelebeğin Rüyası

2018 – Hadi Be Oğlum

2018 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

13-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar